sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Somekuplautuminen on vain liberaalien ongelma.

Sitä kerrotaan että somekupla on jotain joka koskee nimenomaan liberaaleja. Minullekin on käyty kertomassa että minun täytyisi puhkoa kuplaani, vain sen perusteella että minulla on ylipäätään joitain mielipiteitä joistain asioista. Eli ilmeisesti se että ei ole kuplassa tarkoittaa sitä, että on oltava hyvin dogmaattinen mielipiteistö johon omia näkemyksiä verrataan.

Otanpa tässäyhteydessä sitten talteen jotain. Olen itse asiassa niitä jotka hengaavat enimmäkseen paikoissa jotka raivostuttavat itseäni. (Ja sitten ihmetellään miksi olen niin vihainen.) Tässä voidaan nähdä miten maahanmuuttokriittisessä "Rajat kiinni!" -ryhmässä suhtaudutaan kuplautumiseen. En joutunut edes selaamaan kommentteja pitkään, tämä oli ensimmäisessä tämän päivän pikku lukuhetkeni ketjussa.

Suomen lain ja sitaattioikeuden minulle suomin valtuuksin siteeraan tässä antiliberaalia joka siis ei ole kuplassa koska tästä kuplautumisesta ei ole relevanttia puhua. Annan viisaan asioihin tutustuvan Kimmö Helminen-Kilmisterin (ehdottomasti ei pseudonyymin taakse piiloutunut pelkuri vaan rehdisti ja avoimesti omall nimellään toimiva tyyppi) ja Rolf Niemisen valottaa.

Toisin sanoen "suvakkeja" ei suvaita kuin siellä rasmuskuplansa sisällä. Ja jos sieltä menee ulos alkaa "veri lentämään". Sitten valitetaan ja ihmetellään että pitävät maahanmuuttokriittisiä väkivaltaisina paskoina ja että elävät liikaa omissa nurkissaan tutustumatta erimielisten mielipiteisiin.

Niin. Miksiköhän? Jos ensimmäinen palaute keskustelukontaktista erimieliseen on tämä, niin miksiköhän heillä on tälläisiä asenteita syntynyt? Voi mikä mysteeri! Tätä ei ihmiskunta voi selittää muulla kuin sillä että liberaalit ovat tyhmiä, asenteellisia ja kyvyttömiä katsomaan asioita omasta näkökulmastaan poikkeavilla tavoilla!

Ei kommentteja: