perjantai 12. heinäkuuta 2013

Sikojen orgasmeista

Netissä kiertävän "faktalistan" tiedottaman mukaan sikojen orgasmi kestää 30 minuuttia. Eräässä versiossa tätä peräti mainostetaan jonakin jonka vuoksi seuraavassa elämässä halutaan olla juurikin sika. Tämä maatalous-perversiivinen fakta on jokin jonka kaikki tuntuvat tietävän. Jopa minun puolisoni tiesi sen kun kysyi.

Olen itse MTT:llä - muun muassa - tehnyt kiimantarkkailua. Tämä tarkoittaa sitä, että olen aivan rehellisesti ottaen katsellut sikojen emättimiä ja arvioinut niiden väriä ja limaisuutta ja yhdistellyt näitä tietoja kyseisten sikayksilöiden aikaisempaan kiimankiertohistoriaan jota kautta saadaan lopullinen arvio siitä milloin sika tulee siementää. Olen myös siementänyt sikoja. (En tosin omalla siemenellä, zoofiliaan en sentään taivu vaikka muuten varsin perverssi kieroutunut sodomiitti kenties olenkin.) Ja jo tältä pohjalta puolen tunnin orgasmi tuntuu epäuskottavalta. Emakkojen reaktio on tunnistettava ja se kestää vain muutamia minuutteja. Toisaalta keinosiemennys on varsin epänormaali tila, joten tästä ei välttämättä saa mitään oleellista tietoa. En oleta olevani sikojen mielestä erityisen kiihottava. (En tosin ihmistenkään. Emme jatka tätä tietä pidemmälle.)

Mutta asiaa ei tarvitse kysyä minulta. Olen erehtynyt useasti. Tätä varten on olemassa tieteenteko. Tieteenteko jonka soveltaminen on jotain jossa tutkimusassistentti voi tittelinsä takaa yllättää ja tehdä vaikutuksen vain sanomalla että "I'm a professional pig masturbator". Tämä tiede on tuonut jopa tuloksia. "A Guide to Basic Boar Semen Collection, Evaluation and Processing Procedures" esimerkiksi kertoo että karjujen orgasmi kestää melko pitkään ; huomiota herättää oleellinen työturvallisuutta koskeva huomautus "Always allow the boar to complete his ejaculation (5-8 minutes). If you let loose too soon, be prepared for a challenge. He will not want to leave the dummy. You will make this mistake only once or maybe twice." Kaikki sympatiani tässä ovat karjun puolella. Muutkin lähteet antavat samansuuntaisen tiedon. "When the penis is 'locked' in the hand and the boar relaxes, a four-phase ejaculation follows in a few seconds, taking 5 to 10 minutes to complete."

Toki tämä on pitkä aika, useita minuutteja. Mutta tämä ei ole lähelläkään puolta tuntia. Toki tässä mukaan tulee ongelma. Nimittäin se, miten orgasmi määritellään. Edellä se on mainittu siemensyöksyksi, joka ihmisellä ei kestä useita minuutteja, vaan usein siinä lasketaan sekunteja. Kuitenkin ihmisilläkin on tarjolla useita eri orgasmin määritelmiä. Orgasmilla on todella monta eri määritelmää ; Käytössä on ainakin 26 eri määritelmää orgasmille. Ja mitta tietysti riippuu oleellisesti siitä mikä määritelmä otetaan käyttöön. Vaikka seksissä tässä kohden on kysymys mekaniikasta ja fysikaalisista suureista kuten ajasta, ja tarkastellaan samaa kokonaisuutta, eri näkökulmat kuitenkin antavat tietysti eri tuloksen. Koska määritelmä ei ole ilmiö vaan nimilappu.

Sikojen kohdalla tämä on erityisen oleellinen koska karjuilla on syklinen orgasmi. Esimerkiksi muistan kuinka "Swine Genetics International" tiedotti siitä että karjun kohdalla seksi koostuu jopa kolmesta eri purkautumiskerrasta joista jokainen kestää tuon edellämainitun muutaman minuutin. Ja näin ollen karjun orgasmi laajempana kokonaisuutena voi kestää jopa varttitunnin. Tämä ei toki ole kovin vakuuttava ilmiö enää. Vitsikäs faktalistaus kun haikailee orgasmi -ominaisuuden perään, mutta esimerkiksi itsekin olen kyllä kyennyt aivan vastaaviin suoritteisiin.
Kyllä. Tämän vuoksi sinä luet tätä blogia. Olen myytinmurtaja. Tässä tapauksessa kenties hieman jopa nyytinmurtaja.

Ei kommentteja: