sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Sweet Holy Mother of ***

Tatuoinnit. Ne muuttavat ihmistä. Kun otat tatuoinnin voi ystäväsi - ja jossain tapauksessa jopa pomosi - pyytää ottamaan paidan pois. Muutoin se olisi seksuaalista häirintää tai muuten vaan häiritsevää. Ja vain tramp stampin ottanut voi olla niin ääliö että kysyy lähisukulaisiltaan että saatko näyttää heille ahteria. Että saathan.

Tatuoinneissa on yleensä jokin sanoma. Ja joskus tästä sanomasta tulee vaikeaa.

Tiedättehän sen kun seurustelee ja tilanne etenee jomman kumman luokse muunkin kuin kahvin merkkeihin. Ja jos mies ottaa päällyspaidan pois, niin jos näkyy hartiassa sydäntatuointi jossa lukee jotain "Annaa" tai vastaavaa, niin on se tyttöystävä varmasti vähän mustasukkainen ja selittää että tässä olisi seuraava vakava keskustelunaihe.

Ja jos sitten mies ottaa T -paidankin pois ja rintamuksessa on toisia sydäntatuointeja joissa lukee että "Matti" tai "Ville", niin vaatii se jo naiselta melkoista avomielisyyttä ; Tässä ei nainen enää ole mustasukkainen, vaan on enemmän itkuinen. - Eikä asiaa tietysti lainkaan edistäisi sekään, että boksereillasi ollessa miehen sääristä löytyy uusia sydäntatuointeja joissa on tekstejä kuten "Musti", "Mirri" ja "Mansikki". On siinä aika kauhea paljastus. Opimme tästä että kaikenlaista voi olla.

Ja jos tämä on paha, niin mietippä mitä minulle kävi? Olinpa ihan omissa rauhoissani tytön luona ja tälläkin oli sydäntatuointi. Siinä luki että "Äiti".

Hyi Saatana!

Ei kommentteja: