sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Motherfucker (kun mikään ei piristä päivää niin kuin paska insestivitsi)

Sörnäisissä oleva pornokauppa, joka sattuu olemaan työmatkallani, mainosti pitkin viikkoa äitienpäivää. Kauppa esitteli miten äitienpäivän tarpeet saisi hyvin itselleen juuri tästä kyseisestä kaupasta. Että kannatti esimerkiksi käydä kyselemästä äitienpäivätarjouksia.

Tämä tietysti huvitti kaltaistani "hieman niljakasta sielua"1. Että kauppa joka kertoo kirjaimellisesti olevansa sitä varten että erilaiset motherfuckerit saavat palvelua. Tämä on tietysti jotain joka on lapsille hyvin vierasta. Useinhan äitienpäivää vietetään niin että sen kohteena on nimenomaan oma äiti. Naiset ja kaltaiseni lapsettomat rentut jäävät tähän tilaan loppuelämäkseen.

Mutta perheellisten isien kohdalla lapsi muuttaa äitienpäivän. Äiti muuttuu puolisoksi -yhteisten lasten saaminen tekee puolisosta äitienpäivän juhlinnan kohteen myös isälle. He joutuvat elämään sen kanssa että joku kaltaiseni renttu huutelee heidän peräänsä piritorilta että motherfucker.
1 kuvaus ei omani, vaan miekkailukerhoni sihteerin joka osti sieluni 50 sentillä, kun ei siinä enää ole elinvuosiakaan kuulemma paljoa jäljellä.. Kuvaus johtunee siitä että juuri mikään ei ole minulle pyhää. Ja olen aina valmis ikonoklasmiin, kuten rikkomaan, pilaamaan ja turmelemaan äitienpäivän kaltaisiin symboleihin liitetyt mielikuvat..

Ei kommentteja: