sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pieni ajatus : Hedonistista sodomiaa

"Niilo järjesti marssin oluen vapautumisen johdosta ja Antturin Kai abortti-lapsimurhien johdosta ja onhan marsseja Israelinkin puiolesta; miks ei kukaan syty marssitamaan terveen avioliittokäsityksen puolesta tuota kuvottavaa sodomiaa vastaan?"
(Jarmo Ahvenus, "Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa")

Muutama ehdotus vastauksen paikaksi:
- Tosiasiassa Suomessa on ilmaisunvapaus ja myös avioliittokäsityksen puolesta tehdään kulkueita. Ne eivät vain saa medianäkyvyyttä. Osittain siksi että kukaan ei halua vastustaa näitä eikä provosoidu näistä yritelmistä.
- Tosiasiassa kukaan ei ole kieltämässä heteroseksuaalista liittoa tai rajoittamassa vaikkapa kristittyjen avioliitto-oikeutta. Olisi aika pelleä yrittää muuttaa maailmaa jos se on vakiotila.
- Tosiasiassa näitä heteronormativiisia avioliittoja ajavia fanaattisia kristittyjä ei ole montaa. Eli kulkueissa kokoontuu pari hassua ja sitä ei huomata. Lopahtaneet yritykset eivät näy koska ne ovat niin pieniä.
- Heitä ei kiinnosta. On helpompaa valittaa netissä. Tämä passiivisuus tarkoittaa sitä että tosiasiassa kristityt eivät edes pidä näitä asioita tärkeänä. Siksi he jäävät kotiin. Olutkin on siis oikeasti käytännön tasolla merkittävämpi ja vaikuttavampi arvo, joka merkitsee Suomalaisille enemmän. Kristinusko on siis ihmisien tunteita juuri hetkauttamaton kuriositeetti, jonka merkitys onnellisuudelle ja elämälle on pienempi kuin oluen. Jos haluat että asia on muuten, niin sinun on ohitettava sananvapaus ja mielipiteenvapaus saadaksesi. Kristinusko ja sen "perhervokäsitys" on siis turha.

"Kyllä sodanjohdossa tiedetään, että mitä seksuaalisuuden vääristymät saavat yhteiskunnassa aikaan. Yhteiskunnan perusrakenteita heikentämällä ihmisiä pystytään hallitsemaan paremmin ja organisoidun vastarinnan muodostaminen on vaikeaa, kun yhteiskunta on atomisoitu ja hedonistinen."
(Giovanni Newgarden, "Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa")

Tähänkin on paria ajatusta.
-Tosiasiassa sodanjohto ei tunne mitään tämänlaista ; Sen sijaan jos halutaan valtaa, on huomattava että kaikki silloin ihmisen kontrollointia ajavat järjestöt ovat aina keskittäneet valtionideologiaan. Aadolf Hitler sai aikaan voimakasta vallankäyttöä koska oli yksi johtaja ja yksi ideologia. Sama toimii aivan jokaisessa kansalaisia mokuttavassa järjestelmässä.
- Atomisoituminen toimii sen sijaan siinä että on nukkehallitus joka ei käytä valtaa, mutta haluaa käyttää keskusbudjettia rikastuakseen. Tällöin valtio ei kontrolloi ihmisiä vaan heidän lompakoitaan. Tätä kuvaa vallankäytön puute, ja silloin oikea ratkaisu ei ole keskittyä arvomaailmaan vaan talouden jakamiseen. Tämä ei tosin taida sopia tähän USA:sta suoraan copy-pastettuun oikeistokonservatiiviseen "hillbilly-ideologiaan". Se kun kannattaa vapaata yrittäjyyttä jossa tähän taloudellisen materian jakamiseen ei saa puuttua, koska he arvostavat vapautta. Kontrolli onkin aina vallankäyttöä. Kontrolli onkin juuri sitä mitä tässä ajaa esimerkiksi kristinusko tai mikä tahansa muu yhdistävä valtionideologia joka kontrolloi esimerkiksi avioliittokysymyksen siten että eikristittyjenkin olisi noudatettava kristittyjen arvomaailmaa ilman että asiasta edes voidaan tehdä ehdotuksia tai saada lakia läpi, kuten demokratiaan kuuluu. Tähän liittyvä kaksoisstandardi kulminoituukin siihen miten USA:n hillbillyt ja Suomen sodomianvastustajat tekevät. He rajoittaat. Onkin huvittavaa että USA:n hillbillyt ovat "pienen hallituksen" kannalla, eli mitä vähemmän hallitus puuttuu ihmisen elämään sen parempi. Paitsi tietty silloin, kun on kyse naisen oikeudesta aborttiin, homoista ja perustuslaillisista oikeuksista terrorismin vastaisessa sodassa. Silloin heistä pitää kontrolloida ja harjoittaa "suuren hallituksen" politiikkaa.
- Tosiasiassa atomisoituminen ei kuitenkaan edes estä anarkistista kapinaa. Itse asiassa ongelmallisia anarkistien kapinoitakin on ollut jopa euroopassa tässä männä vuosina. Josta seuraakin se, että passiivinen yhteisön keskusvaltaan kohdistumaton atomisoituminen johtuu yleensä siitä että mitään isoa pahaa ei ole, ei tarvitse keskittyä jonkun Suuren Saatanan torjumiseen.

Ei kommentteja: