perjantai 17. tammikuuta 2014

Saatana ei ole lelu

Ovatko tähdet olleet oikeassa asennossa? Oletko 6. kesäkuuta piirtänyt omalla verelläsi pentagrammeja HIMin soidessa taustalla? Oletko kokeillut "Harry Potterin" kuvaamia taikoja tosielämässä? Keinot ja tilanteet vaihtelevat, mutta yksi pysyy. Arjessa, ja todennäköisesti asunnossasi, on demoni. Tätä ei pidä hävetä. Demonit ovat yllättävän yleisiä ja usein demonin hankintaan ei liity mitään hävettävää ; Osa summonoi, osa menee sellaisen kanssa avioon, ja joskus demoni nousee viemäreistä, seuraa pientä lasta ja tämän vanhemmat antavat lapsen pitää sen.

On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että demoni ei ole lelu. Se on elävä olento, jota ei saa jättää heitteelle. Toki maailmassa on monia aktivisteja jotka intoilevat että demonit ovat antropomorfistisina olentoina analogisia ihmisten kanssa ja siksi niillekin kuuluisi ihmisoikeudet. Mutta aivan tolkunkin ihminen tietää että heitteelle jätetty demoni riutuu ja päätyy nälissään yrittämään tunkeutumista ihmisten pihoille ja korkeisiin poliittisiin virkoihin.

Ongelmat ja haitat ovat niin suuria että demonien heitteellejättö on ennaltaehkäistävä. ; Menneessä ajassa erityiset eksorsistit ajoivat kaduilla ja pyydystivät demoneja haaveilla häkkeihin. Ihmiset myös teurastivat demoneja enemmän omin käsin. Kuka laittoi demonin säkkiin yhdessä tiiliskivien kanssa ja heittä järveen. Kuka hakkasi demonia pajavasaroilla ja kaatoi niiden päälle pyhitettyä kastevettä. ; Nykyään tuota viimeiseksi mainittua pidetään vesikidutuksena joka on epä-epäinhimillistä eikä siksi sovellu humaaniin demonien käsittelyyn. Ja siksi siitä onkin tehty laitonta.

Toki demonien pitämiseen liittyy nykyäänkin väärinkäytöksiä. Esimerkiksi rikollisjengeihin hankitaan usein demoneita vahtimaan vaikka huumelaboratorioita. Demonit sopivatkin luonteensa vuoksi tähän tehtävään hyvin, mutta asiaan liittyy lieveilmiöitä ; Usein demonien korvia muotoillaan ja niiden hännät typistetään. Tämä toki osoittaa että näillä rikollisjärjestöillä on terve suhtautuminen vammaisuuteen, mutta hieman omituinen suhde terveeseen järkeen ja etiikkaan. Sanoohan sen jo järkikin että kovimmat soturit eivät ole amputoituja. Lisäksi demonien häntä on oleellinen demonienvälisessä kommunikaatiossa, joten hännän typistäminen on paitsi turha ja kivuliaisuutensa vuoksi julma prosessi. Se rajoittaa ja heikentää demonien elämänlaatua. Toki nämä toimenpiteet ovat laittomia, mutta rikollisjärjestöjen suhde lakiin on muutoinkin sen verran joustava, että tämä ei estä ilmiötä.

Moni ihminen ei tajua että demoni on hierarkinen olento. Siksi sen ei saa antaa olla pomo. Huonosti koulutettu demoni saattaa sytytellä paikkoja, leimahtaa eitoivottuina hetkinä liekkeihin, piinata postimiestä ja yrittää tehdä diilejä joissa vaihdat sielusi johonkin sopimukseen johon liittyy jokin kiero juristimainen koukku. Ne saattavat myös pureksia tohveleita ja nukkua ilman lupaa sängyssäsi päivisin kun olet poissa - ja joskus jopa kun olet paikalla.

Siksi onkin tärkeää ottaa johtajan, ns. alfasaatanan, rooli. Tällöin tulee toki tiedostaa demonin luonnolliset tarpeet. Demonien tulee saada riittävästi liikuntaa. Niillä on myös viehätys tuleen ja asioiden tökkimiseen kuumilla hiilihangoilla. Jos näitä tarpeita ei tyydytetä, se saattaa ilmentyä epätoivottuna stressitoimintona, kuten päivisin töissäollessasi tapahtuvina naapureitasi ahdistavina äänekkäinä mustina messuina, joita demoni suorittaa ikävissään.

Siksi onkin hyvä, jos talosi lämmitetään vanhalla tavalla polttamalla puuta. Pätsin ääressä demoni viihtyy. Eikä sinun tarvitse enää koskaan miettiä sitä, millä talosi lämmitetään. On kenties parempikin että et mieti mistä polttoaine hankitaan.

Hyvin hoidettu demoni on mukava toveri ja perheenjäsen. Niiden kanssa voi esimerkiksi pelata tietokonepelejen moninpelejä. Ne ovat kömpelöitä ja melko huonoja pelaajia, joka tuottaa iloa ja onnistumisen riemua omistajille. Hyvin hoidetun demonin voi myös pukea vaatteisiin ja viedä ihmisten ilmoille. (Uteliaimmillekin selitykseksi riittää että mainitsee että hänellä on jokin harvinainen ihosairaus.) Demonit viihtyvät hyvin esimerkiksi kädenvääntökilpailuissa, skeptikkojen kokouksissa ja poliittisten puolueiden kokouksissa, joissa ne saavat usein kohdata lajitovereitaan.

Ei kommentteja: