maanantai 20. tammikuuta 2014

Pieni ajatus ; Avaruusolennot ja rivo tulkintapotentiaali

Avaruusolennoista puhuttaessa pystyn vielä jotenkuten ymmärtämään ajatuksen siitä että elämä vierailla planeetoilla on mahdollista ja että joku voi pykätä jostain syystä avaruusaluksia. Sitä on sitten mahdotonta ymmärtää miksi ne humanoidit tekevät mitä tekevät.

Lehmien kaappaaminen ja silpominen voi vielä mennä tieteellisen tutkimuksen piiriin. Mutta se, mitä he tekevät ihmisillä on ihmeellistä. Kun avaruusaluksille kaapataan ihmisiä, puheenaiheiksi nousevat esimerkiksi anaalisondit. ; Toki voi olla niin että avaruusolentojen huipputekninen yhteiskunta on ratkaissut tieteenfilosofian mysteereitä tavalla jotka ovat maan matosille vieraita. Mutta on vaikeaa ymmärtää miten mitään tiedettä tehtäisiin siten miten humanoidit niitä puuhastelevat. Ne muistuttavat itse asiassa tiedettä yhtä paljon kuin minun ehdottelemat "lääkärileikit" muistuttavat lääketiedettä.

Mutta tietysti tietyt asiat tulevat mieleen
vain kaikille sairaille pervertikoille.
Mutta sitten on katsottava minkä näköisellä avaruusaluksilla avaruusolennot liikkuvat. Ruotissa "ufoväki", eli avaruusolentoja etsivät UFOuskovaiset, ovat etsimässä avaruusalusta. Syynä on se, että Nammajaurejärveen on pudonnut 1980 -luvulla UFO. Tälle on silminnäkijä, joiden piirroksesta uutinen luo sangen siveän version "sikarinmuotoinen". Siinä on pitkulainen osa, ja sitten kaksi pampuraa juuressa.

Uskallankin esittää, että jos nämä humanoidit ovat todella ulkoavaruuden matkustajia, olisi kenties terveellistä olettaa että matkaajat eivät olisikaan tutkijoita ja tiedemiehiä, vaan esimerkiksi turisteja. Humalainen turisti voi sovittaa avaruusaluksen muodon huvittamaan paikallista asujaimistoa. Siinä valossa kaikki on mahdollista. Se, miksi kaapataan lehmiä. Se, miksi ei kerrota maailmanpelastamisesta valtioiden johdoille vaan kaukana maaseudulla asuville kylähullun maineessa oleville.

Ja ennen kaikkea selittyy miksi viljaympyröitä tehdään. Humalapäissä tehdyt töherrykset, yleensä sukuelimiä kuvaavat, ovat ihmisillekin tyypillisiä. Kenties viljaympyrät paljastavatkin avaruusolentojen anatomiasta yksityiskohtia niistä elimistön rakenteista joiden maan asukkaiden analogiset verrokit he pistävät lentelemään taivaalle.

Ei kommentteja: