keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ehdotus mainosbannerin paikaksi

Videoiden yläkulmassa on usein sloganinomainen mainos joka kuvaa jotenkin miten hyvä jokin on. Niihin yritetään saada kehuvia arviointeja. ; Hyvä elokuva saa laadukkaiden ja arvostettujen tahojen arviot ja huonommat ottavat vähemmän arvostettujen. Oikein huonot elokuvat ottavat likimain kenet vain. Siksi niissä on miltei aina neljä tai viisi tähteä ; Lähteet vain vaihtuvat.

Bloginpitäjänä mieleeni vilahti että jos minun blogillani olisi lukijoita, niin minkälaisia nämä hypoteettiset lukijat olisivat. Eli tekisin kuten laiskat yrittäjät jotka eivät ensin mieti kohderyhmää vaan ensin touhottavat ja yrittävät jälkikäteen keksiä että mikä olikaan se kohderyhmä joka tätä tuotetta tahi palvelua haluaisi. Mietin minkälaisia persoonia he voisivat olla ja minkälaisia tahoja tämä kuvitteellinen taho edustaisi. Sitten mietin minkälaisia arvioita nämä ihmiset ja tahot sitten antaisivat minun blogille. Näin saisin tietää minkälaisia olisivat ne yläreunan mainoslauseet jos tätä blogia myytäisiin DVD:nä.

Tätä miettiessäni sain ajatuksen siitä, että olen itse asiassa saanut vuosien varrella erilaista palautetta. Tätä on hyvä käyttää lähtökohtana. Tämän jälkeen otin mielestäni parhaita ja jotenkin kuvaavimpia ja blogini imagoon sopivimpia lausuntoja ja tein niistä tiivistelmän. Lopuksi muotoilin lausumia siten että ne olivat sloganinomaisempia. Osaa ei tarvinnut muokata mitenkään. Lopuksi dramatisoin muutamia nimeämällä niihin lausujatason. Ja kyhäilin pari parodista lausuntoa jotka mukailevat tietyn tahon ajatuksia niin että ne voisivat miltei olla heidän suustaan, paitsi että eivät ole. Ja kokosin ne yhteen. ; Lopputulos on kenties parodiallinen. Mutta yllättävän vähän.

Ei kommentteja: