perjantai 18. huhtikuuta 2014

Natsit eivät tappaneet kuutta miljoonaa ihmistä.

Toisen maailmansodan kohdalla puheet siirtyvät natsismiin. Ja natsien hirmutekojen ylisymboliksi on muodostunut holokausti. Ja holokaustista opimme sen, että natsit tappoivat juutalaisia. Ja kuusi miljoonaa. Tätä me haluamme muistaa, ja tämän muistamista me pidämme tärkeänä. Sillä emme saa unohtaa.

Minulla on tähän "kuuteen miljoonaan juutalaiseen" ja heidän kuolemansa tiedostaviin iskulauseisiin vain yksi sanottava. Fuck you. Jokainen joka uskoo ylläolevaan kokonaisuutena, ilman mitään lisättävää, on kammottava kaksinaamainen ignorantti ihminen.

Sillä on yksi asia joka natseista on tiedettävä. Kuusi miljoonaa. Se on aivan älytön numero. Se tuntuu ajatuksena täysin mahdottomalta. Tehot joilla ruumiita on ollut pakko käsitellä on uskomaton. Tappotahti on hirvittävä. Mutta se ei kerro koko totuutta. Sillä meille ei oikeasti kerrota ja opeteta totuutta holokaustista. Ja olen melko varma, että tässä on kyseessä salaliitosta, harhautuksesta ja huijauksesta.

Sillä holokaustista valehdellaan 5 miljoonan verran. Enkä väitä että natsit tappoivat 1 miljoonaa juutalaista. (Joka olisi silti karsea määrä ihmisiä.) Sillä he tappoivat 11 miljoonaa ihmistä. Tämä on karsea määrä. Ja silti, kun puhutaan natseista, esiin nousee aina luku 6 miljoonaa. Kun kysyt ihmisiltä holokaustista, he tietävät mainita ääneen luvun 6 miljoonaa juutalaista. Tämä on törkeää vähättelyä, mutta se johtuu siitä että huomio halutaan vetää juutalaisiin. Natsit eivät olleet kovin valikoivia. Karkeasti sanoen kaikki jotka eivät sopineet muottiin kelpasivat keskitysleirille lähtevien joukkoon.

He tappoivat poliittisista syistä ranskalaisia vastarintataistelijoita ja ideologisista syistä puolalaisia intellektuelleja. Kun norjalaisista kouluopettajista löytyi iso joukko ihmisiä jotka eivät suostuneet opettamaan natsien doktriineja kouluissa ja menivät lakkoon, hekin päätyivät keskitysleirille. Mielenterveydellisistä syistä ihmiset laitettiin rotua pilaamasta, ja mukaan päätyi masennuksesta kärsiviä, skitsofreenikoita ja vastaavia. Holokaustissa tuhottiin myös Jehovan todistajia ja homoseksuaaleja. ...

Ja jos ajattelet että juutalaiset olivat erikoisia koska muut olivat "hankittuja ominaisuuksia" kun taas "rotu on jotain jonka kanssa synnytään" (1) Unohdat mustalaiset, joita lähetettiin keskitysleirille, sekä natsien puheet slaavilaisista ali-ihmisistä. (2) Ja ennen kaikkea, tämän syntyperäkysymyksen kohdalla osoitat että sinulla on enemmän kuin hieman omituisesti värittynyt kuva ihmisyydestä. Itse asiassa se on niin vääristynyt ja perverssi, että koen että jopa minulla - joka en ole tunnettu korkeasta moraalistani ja hyvyydestäni ihmiskuntaa kohtaan - on varaa olla ylenkatseellinen.

Rasismi ei ole mikään erityispaha. Mikään syy jonka natsit antoivat holokaustille ei ollut hyvä tai järkevä. Ei voi olla niin, että jos nähdään iso kasa ruumiita, että ensin kysytään että ovatko ruumiit juutalaisten, tummaihoisten vai homoseksuaalien. Ja sitten jos kyseessä on uskonnollinen vaino tai rodullinen vaino se olisi jotenkin enemmän väärin. Lopputulos on aina kuollut ihminen. Ja se on se, minkä pitää painaa. Pelkkä ruumiskasan vilkaisu riittää, kuolleita ei tarvitse identifioida. Riittää että tietää että ihmisiä kohdeltiin pitkään huonosti, teloitettiin julmasti ja joskus jopa molempia.

Siksi holokaustia ei saa muistaa iskulauseella "kuusi miljoonaa juutalaista" vaan muodossa "yksitoista miljoonaa ihmistä". Sillä "kuusi miljoonaa juutalaista" on vahvasti liitoksissa siihen, että uhriutta käytetään poliittisena lyömäaseena. Ja tämän vuoksi on ikään kuin kätevää unohtaa tietyt uhrit. Moderni USA:lainen vanhoillispatriootti voi innolla nähdä kaiken israelin moittimisen natsien sympatiseeraamiseksi. Ajatuksenaan, että juutalaiset eivät tee valtakuntana virheitä. Että juutalaiset eivät ole koskaan väärässä koska natsit. Ja selittää mikä yhteys tällä on juutalaisten toimien kritisoimiseen. Mutta he voivat olla hyvin loukkaantuneita natsikortista jota heille heilutellaan homokysymyksessä. Vaikka kysymys on ihan samantasoisesta asiasta. ; Joko temppu on oikein tai väärin. Molemmat ovat yhtä faktuaalisia ja niissä on sama taustalogiikka. Ja temppu on molemmissa kohdissa sama. Muilta vaaditaan sympatiaa ja tottelemista, sillä tietyt ihmisryhmät ovat marttyyrinkruunun ansainneet. Eli tietyissä asioissa myös ne jotka eivät itse ole olleet holokaustissa ovat ikään kuin ansainneet uhristatuksensa. Ja siksi toiset uhrit halutaan myös unohtaa. ; Uhrejen määriä ja numeroita käytetään siis pääasisassa muuhun kuin holokaustin muistamiseen. Heitä käytetään poliittis-ideologiseen peliin, jossa oikea oppi ja oikea politiikka on tärkeämpi kuin se, että tässä on tapettu ihmisiä ihan saatanasti.

Sen takia minulla ei löydy kunnioitusta revisionisteille, eli ihmisille jotka eivät usko holokaustiin ja pitävät sitä propagandavääristelynä. Sillä natsien tekemistä tuhoista kaikista massiivisin todiste on siinä, että tosiasiassa sen ajan ihmisistä on paperijälki. Ja kun natsien holokaustissa tuhottiin niin valtava määrä ihmisiä, se jätti jälkensä arkistoihin. Kaikki mitä revisionistien tarvitsisi tehdä, on löytää ne ihmiset joiden paperijälki on kadonnut. Eikä edes kaikkia, sillä jos 11 miljoonaa ihmistä on kadonnut, heitä pitäisi putkahdella esiin väkisinkin sieltä täältä kohtuu helpolla työmäärällä. Ja jo tämä helppos viittaisi että holokausti olisi roskaa. Tätä ei tehdä. Holokaustin kiistäjillä on ollut vuosikaupalla aikaa, mutta he eivät näytä löytävän näitä "kadonneita". Ja minä tekisin jo yksin tästä omat, hyvin tietyt, johtopäätökseni. Sen, että nämä ihmiset ovat kuolleita ja heidän ruumiinsa on hävitetty järjestelmällisellä tavalla. Tavalla joka selittää esimerkiksi tuhoamisleirien läheisyydessä olevien alueiden kemialliset ominaisuudet, sekä sen miten luunsirpaleet ja tuhka tuntuvat olevan yllättävän yleisiä löytöjä noilla mainituilla alueilla.
1: Holokaustin kiistäjien ei siksi pitäisi ollenkaan miettiä kysymyksiä kuten "Cyclon B oli hyönteismyrkkyä, ei sillä ihmisiä tapeta" -henkisiin lausumiinsa joissa unohdetaan se, että kyseinen kaasu toimii siten että se tuottaa syanidia, joka kyllä tappaa ihmisiä. Heidän ei tarvitse viitata keskitysleirien tappotilojen alkuperäisiin piirustuksiin ja selittää että niiden ovet aukeavat sisäänpäin, joten massatuhontaa ei voida tehdä, kun kaikki mitä heidän tarvitsee tehdä on mennä paikan päälle ja nähdä miten tiloja on korjattu siten että ovet aukeavat ulos päin. Eli piirustukset on rakennettu ja tiloja on käytetty siten että muutokset on pakko tehdä. Revisionisteilla on toki oikeus mielipiteisiinsä, mutta historia ei ole tiukassa mielessä mielipideasia, vaan tiedekysymys. Ja siksi heidän mielipiteensä on epätosi, asenteellinen ja tyhmä.

Minulla ei siis ole kunnioitusta holokaustin kiistäjiä kohtaan. Mutta kykenen kuitenkin jollain tasolla sympatiseeraamaan heitä. Sillä jos oikeasti mietit mitä tarkoittaa 6 miljoonaa ihmistä, määrä on aivan älytön. Ihmsiet eivät käsitä suuria numeroita kovin hyvin ja siksi moni nielee holokaustin. Mutta jos oikeasti mietit mitä 6 miljoonaa tarkoittaa ihan konkreettisesti, ensimmäinen luonteva ajatus on käsittää miten absurdin käsittämättömän valtava tämä luku on. Kykenen ymmärtämään tätä. Samoin kykenen ymmärtämään että jos maailmankuva sokeuttaa, niin se sokeutaa. Ja jos holokaustia pitää epätotena, niin käyttäytyy miten käyttäytyy.

Mutta sitten onkin vaikeaa ymmärtää niitä jotka tietävät puolitotuuden holokaustista. En ymmärrä, että ihmisten tappamista ensin kauhistellaan, sitten korostetaan miten tärkeää sen muistaminen on. Ja sitten unohdetaan hirveän monta ihmisryhmää jotka kuuluvat isoon numeroon. Ikään kuin olisi erityisen väärin tappaa juutalaisia ja homot olisivat jotenkin ymmärrettävämpiä. Näille ihmisille jotka ovat keskittäneet huomion vain yhteen ihmisryhmään. Heille minulta ei löydy ymmärrystä. Eikä keneltäkään muultakaan pitäisi. Ja muistellaan asiaa asiavirheillä joissa unohdetaan 5 miljoonaa ihmistä jotka ansaitsevat parempaa. Puhumme siitä miten tärkeää on muistaa, mutta samalla unohdamme lähes puolet. Mitä enemmän meille hoetaan 6 miljoonaa, ja mitä enemmän hoemme 6 miljoonaa itse, sitä selvemmin olemme tekemässä jotain todella järkyttävän pahaa ja kaksinaismoralistista.

Kirjoittajasta pääsiäinen on hyvä aika hiljentyä muistamaan muutakin kuin sitä yhtä juutalaista. Eiköhän sitä yhdestä kidutus kuolemasta ole jo iloittu ihan riittävästi.

Ei kommentteja: