maanantai 19. toukokuuta 2014

Mitenköhän kristityt lisääntyvät? (Tai siis)

Koska kristinuskon syvin olemus on siinä, että seksi on syntiä, niin mitenköhän he lisääntyvät? Tai siis oikeastaan en halua tietää. Tai siis anteeksi. Sekoitin keskenään käsitteen "fundamentalistinen kristinusko" ja "radikaali feminismi". Ne ovat usein sisällöltään niin samankaltaisia, moralisoimassa samoista asioista ja sievistelemässä samalla asenteella.

I'ma get medieval on your ass.
Jos vaikka otetaan jo legendaksi syntynyt teksti "PIV is always rape, ok?"
Sen perusteesinä on se, että kaikki penetraatio on raiskausta. (PIV=Penis in Vagina.) Siinä naisilla on lisääntymisen mahti, jota miehet yrittävät kontrolloida. Kun nainen tulee raskaaksi, mies pakottaa naisen ruumiin ja käytöksen tiettyyn tilaan hyvin syvällisellä tavalla. Joten mahtia on se, että mahtia ei käytetä.

En ottanut tätä esiin vain sen vuoksi että väittäisin että tämä kuvaa kaikkea feminismiä. Otan sen esiin siksi, että se kuvaa yhtä tapaa olla feministi. Jos tehdään ideologinen luokitus tekstille, se menee radikaalifeminismin alle. Jota minä kutsun akateemisen kohteliaasti telaketjufeminismiksi joka erottaa sen terveemmistä feminismin suuntauksista. (Joita ei onneksi ole hirveän vaikeaa löytää.)

Muistutan kuitenkin että telaketjufeminismi on feminismiä samaan tapaan kuin fundamentalistikristillinen koheltaminen on kristinuskoa. Ja tämä tarkoittaa sitä että määritelmissä joissa korostetaan että feminismi tarkoittaa tasa-arvon hakemista on selvästi jollain hyvin syvällisellä tavalla puutteellinen. Sillä jos katsotaan linkkaamani radikaalifeminismin ydintä, voidaan huomata että se ei hae sukupuolista tasa-arvoa vaan sen perusteesinä on että kaikki miehet ovat joko vapaaehtoisia selibaatteja, neitsytwannaberaiskaajia tai raiskaajia.

Melko moni terveen linjan feministikin toki hakeekin jotain muuta kuin tasa-arvoa (equality) he hakevat jonkinlaista kostoa (payback). Itse taas haen tasa-arvoa sitä kautta että ajatus siitä että menneisyyden vääryydet tulisi jotenkin korvata ihmisille jotka eivät ole olleet rikoksen uhreja on naurettava. Ja arvoistaisin sen sijaan sitä, että naiset saavat samaa palkkaa samoista töistä kuin miehet - ja ennen kaikkea saisivat sitä siksi että ovat naisia, vaan siksi että ovat ihmisiä.

Mutta näitä feministejä minä vihaan. Mutta tasa-arvoisuuden ja itsekunnioitukseni nimissä voin sentään sanoa sen verran puolustuksekseni että vaikka kaikki tämän sortin radikaalifeministit tuppaavatkin olemaan naisia - kauhea tilastollinen epäsuhta joka eräiden feminististen oppien mukaan pitäisi korjata mieskiintiöillä - niin en vihaa heitä siksi että he ovat naisia. Vaan sen takia että he ovat ääliökusipäitä.

Ei kommentteja: