lauantai 10. marraskuuta 2012

Puhe anonyymejä, vandaaleja, trolleja, out-topicaajia, copy-pasteajia ja linkfloodaajia vastaan

Sitten Sisällöntuottaja puhui väkijoukolle ja opetuslapsilleen: Blogini kommenttipalsta on nyt lamereiden, vandaalejen ja linkfloodaajien hallussa. Kaiken minkä tekevät he tekevät vain siksi, että heidät huomattaisiin. He peeloilevat ja panevat tekstiinsä huutomerkkejä. He ovat mielellään kunniapaikalla ja kommenttiosioiden ensimmäisillä osilla. He ovat hyvillään, kun ihmiset tervehtivät heitä. Huomatkaa heidät ja tarkkailkaa heitä, mutta älkää tehkö kuten he tekevät!

Voi teitä, ideologistit, ad hominemittajat ja flamettajat! Te suljette keskustelun mahdollisuuden ihmisten edestä. Itse te ette mene sisälle ettekä päästä niitäkään, jotka menisivät. Voi teitä! Te viette blogisteilta hermot ja latelette hokemianne vain näön vuoksi. Sitä ankarampi tulee olemaan teidän tuomionne!

Voi teitä, yhden idean miehet, inttäjät ja flamettajat! Te teeskentelijät! Te kierrätte maat ja meret, blogit ja foorumit ja massapostitatte itsenne toistoa ja tungette joka väliin asiaankuulumattomia tekstivyöryjä vain hankkiaksenne edes yhden kuuntelijan, ja kun siinä onnistutte, teette joko agitoitte tai piinaatte hänestä kahta vertaa pahemman trollin kuin itse olette!

Voi teitä, ideologiset pahastujat, oikean näkemyksen levittäjät, te teeskentelijät! Te olette kuin ruumishuoneen laverit. Ulkopuolelta huokuvat limaa ja mätää, ja sisältä täynnä kuolleiden luita ja kaikkea saastaa. Samalla tavoin tekin olette huonoja ulkonaisesti, ihmisten silmissä, ja silti sisältä täynnä teeskentelyä ja vääryyttä.

Voi teitä, te sokeat anonyymit, sukkanuket, naamioitujat, IP ja toisten selän taakse menijät! Te sokeat typerykset! Te kätkette maineenne ja käytöksenne ulkopuolelta, mutta mitä niissä on sisällä: ymmärtämättömyyttä, riistoa ja hillittömyyttä! Sinä sokea ; Puhdista malja ensin sisältä, muuten siitä juominen maistuu saastalta ja sairastuttaa! Täyden maljan kätkeminen maan sisään ei tee viinistä maistuvaa.

Voi teitä, laiskat linkfloodaajat ja copy-pasteajat. Ulkoisesti te sanotte vievänne ihmisiä Paratiisiin, mutta kuitenkin suljette niiden ovet ihmisten silmien edestä! Te ette itse köytätte kokoon muiden tuotoksia ja sälytätte ne ihmisten luettavaksi, mutta itse he ette halua aivojanne rasittaa tai sormeane liikauttaa. Näin te haette rikan toisten varastoissa mutta ette lahjoita muille ortta omasta mielestänne!

Voi teitä, te vandaalit, te provokaattorit, te te demagogit ja agitaattorit! Te rakastatte huomiota ja blogistejen tuskastumista! Siksi Katukaa! Tekin, hyvä IP:88.131.372.129. Katumuksen ja armon avulla sinunkin on vielä mahdollista eheytyä. Siksi menkää ja käyttäkää paljon huumeita, jotta vankilaan joutuisitte ja oikea silmänne viimein teidät viekottelisi Uskon pariin ja vanhurskauden polulle.

Voi teitä, trollaajat, outtopiccaajat ja red herringaajat! Te olette kuin sokeita sokeiden taluttajia! Te kannatte lamppua teeskennelläksenne avuliasta ja näkevää. Mutta kantamastanne valosta on hyötyä vain jotta muut kauas näksiivät missä kuljette! Te höpisette viisastelujanne, mutta ette osaa toimia viisaasti. Te osallistutte kuin kulkisitte tietä, mutta kaikki mitä te teette, on yhtä olkiukkoa ja vääristelyä joka eksyttää kaikki matkantekijät. Te madot, te kyykäärmeet, kun iskette pään sijasta kantapäähän, murskatkoon tuo kantapää samalla teidän päänne! Laittakaa lamppunne vakkanne alle, ja syöttäkää helmenne sioille, sillä parempaankaan niistä ei ole.

Voi teitä, firsterit. Te ulkokultaiset. Käyttäydytte kuin omistaisitte paikan ja olette mielellänne paraatipaikalla jossa kaikki teidät näkevät. Mutta ei teillä kuitenkaan ole tilaa Isäni talosta, eikä teille löydy istumapaikkaa. Ei ole teillä sijaa majatalossa ja siksi teidän paikkanne on maata seimessä eläinten joukossa.

Voi vandaaleja! Sääliksi ja vihaksi käy Sisällöntuottajan mieli Teidän syntienne edessä ; Vaan oletteko nähneet kommenttimuokkausten poistojen vaivan? Ja niinkä asiattomat kommentit poistuvat kätenne liikahdulksella? Tunnetteko ikibannilistojen sisällön ja oletteko sen mitata määrittäneet? Tunnistatteko sitä että kommenttiosioiden siivouspalvelu toimii blogin kirjoittamiseen varatuilla voimavaroilla ja vandalismi on siksi kuin isäänsä äänestäisi!

Mutta silti minä siis neuvon teitä, hurskaat sisällöntuottajat, bännikää ikuisiksi ajoiksi kaikki anonyymit henkilöt ja kaikki hänen sukkanukkensa. Sillä he ovat peeloja, tapavandaaleja ja trolleja. He jotka lampaiden kielin yrittävät määkiä kuin villipedot. Siksi aina kun anonyymin näette, automaattiestäkää hänet, hänen sukkanukkensa ja kaikki IP-osoitteet joita hän on käyttänyt. Ja varmuuden vuoksi käyttäkööt hurskaat blogistit osoitepaljastimien lahjaansa ja selvittäköön kaikki tämän häiriköiden osoitteet. Ja varmistakoon että tulevaisuudessa asiat sujuvat kuin Tarkoitettu on. Autuaita olette te peelojen pilkkajat, anonyymin bashaajat ja trollaajien kukistajat! Kun teitä tekojenne vuoksi herjataan ja vainotaan ja kun teistä puhutaan kaikkea pahaa, niin iloitkaa ja riemuitkaa, sillä palkka, jonka te saatte bannimisesta ja kommentinpoistosta ja takaisin räyhäämisestä, on suuri.

Mutta muistakaan että autuas on hän, joka saa muokata ja kirjoittaa vailla vandaalien aiheuttamaa taakkaa arjessaan. Sillä heidän on parhaiden tekstien valtakunta ja kunnia. Iänkaikkisesti. Aamen.

Ei kommentteja: