sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Korkein oikeus - matalin tuomio

Jos nainen menee töihin strippibaariin, hän on hyvyyden asialla. Tämä itsestäänselvyys ei ole monelle minkäänlainen itsestäänselvyys. Mutta miettikää nyt mitä ne stripparit siellä tekevät? Heidän koko työnsä on käytännössä sitä, että he nyhtävät rahaa sovinistisilta vastenmielisiltä ihmisiltä pois. Jokainen penni tälläiseltä ihmiseltä on vähän sama kuin antaisi kolehdin kirkossa! Lesken ropo hyvyydelle - tai ainakin epätoivoisen sovinistirunkkarin ropo pahuudesta. Juuri eettisempää virkaa kuin stripparin virka ei siis voi olla. Ja tiedätkö mikä on kaikista parasta? Mikä kruunaa kirsikkana kakun päällä koko potin? - Koska strippari ei ole prostituoitu, heitä katsovat miehet joutuvat kaikesta maksamisestaan huolimatta joka tapauksessa hoitamaan asiat loppuun yksin sillä tavalla jolla epätoivoiset sovinistirunkkarit muutoinkin tekevät!

Tästä tuli mieleeni muukin hyvyysasia. Onhan tunnettua että homoseksuaalien adoptio ja abortti ovat molemmat asioita joita monet uskonihmiset eivät kannata. Kuitenkin tässä on olemassa sellainen ongelma, jonka voi kiertää vaikkapa minun ja 50 euron avulla. Lesboparit voivat hankkia lapsia ns. "kupinpohjametodilla". Avulias ja pyyteetön 50 euron tienaaja tietää että siittiö on edullinen ja monesti miellyttävä ja haluttu lahja.

Kun sitten uskovaiselta kysytään että pitäisikö näille lesboille sallia abortti vai antaa heidän hoitaa lastaan, voi kuulla miten heidän päässään rutisee. He ovat keksineet hyvän ratkaisun. He eivät vihaa lasta tai lesboa. He vihaavat sitä anteliasta luovuttajaa  - generous loser englanninikielisenä tittelinä. (Kyllähän sinäkin tahdot olla luuseri? Kukapa ei haluaisi?) Syyllinen on se joka rakentaa vaikean tilanteen. Syyllinen on se, joka ajaa syntisen synnintekotilanteeseen jossa hänellä on vain syntisiä vaihtoehtoja (homoperheessä hoidettu lapsi tai abortti). Joka vieläpä tienaa prosessissa. Joka on vieläpä mieshuora.

Kuitenkin tosiasiassa se, joka pohjimmiltaan kannustaa tämänlaiseen toimintaan on se, että moni haluaa lapsia, mutta adoptoida ei saa. Tämänlainen järjestelmä syntyy kun laitetaan esteitä. Uskovaisten moralismi. Minä kannatan sitä. Sillä mitä enemmän he ajavat hyvyyttä, sitä anteliaampi ja tuottoisampi minun elämäni on. Sitäpaitsi kristittyjenkin on pakko myöntää että tämä on penni pois syntiseltä, joka ei sinänsä voi olla kovin paha asia.

Ei kommentteja: