torstai 12. syyskuuta 2013

Kyylä on ihan Orwellilaista meininkiä

Vahtivat kuuleman mukaan nykyään kaikkea. CIA, FBI, Reptiliaanit, Isoveli, Uusi Maailmanjärjestys ja se naapurin kyylämummo. Ihan joka liikettä voivat seurata. Vakoilijoilla on erityinen monitoori tarkkailua varten. Teknologiaa. Sillä on vähän kuin Jumalan mahti siellä. Tai ainakin joulupukin. Siellä vain makaa sohvalla, ja kaukosäätimellä vahtii mitä sinä teet juuri nyt.

Mutta kun miettii, niin kyllä varmasti hengiltä tylsistyy. Ainakin jos minun elämää kyylää. Saati sinun! Maailmankaikkeudessa on oikeudenmukaisuutta, edes vähän! On oikein että tylsistyy, kun ei ole kohteliasta saati hyvien tapojen mukaista ollenkaan kyylätä mitä toinen tekee. Esimerkiksi mitä tekee sängyssä, vessassa tai jääkaapilla.

Joillekin opetetaan tälläiset peruskäytöstavat opetetaan jo kotona ; Kun minä olin lapsi niin emo, isu ja televisio kertoivat. Mutta nykyään ollaan arvotyhjiössä vapaasti kasvatettuja kuin kananmunat! Ei ole mitään rotia eräillä! Monilla!

Mutta rappiolla ovat tälläiset hampuusit. Siksi on mahdollista, että sen kyylääjän kaukosäätimestä loppuvatkin patterit juuri kun on hyvä riita alkamassa jossain. Siinä urkkija sitten joutuu vaivautumaan. Nousemaan sohvalta ja menemään hakemaan uusia pattereita. Koska on hampuusi, niin ei edes kävele vaan sillä lailla erityisesti jalkoja raahaten mataa-raahautu komerolle.

Ja jos on reptiliaanimummoilla yhtään kuten meillä, niin tyhjiä pattereita kasautuu käyttämättömien sekaan. Kun ei viitsi heittää käytettyjä saastuttavia pattereita roskiin mutta ei niitä koskaan jaksa viedä niitä pattereita erikoiskeräykseenkään. Siksi käy usein niin että voi olla ihan kaikki talon patterit tyhjiä! Kun on kaappi täynnä patteria, niin luulee että ei tarvitse uusia. Siinä kokeillessa ja kioskille tupakka huulessa maleksiessa ja takaisin katuja pitkin syljeskellessä ehtii se riita mennä ohi. Ja sitten joutuu spesiaaliagentti katsomaan taas sinua töissä.

Siitäs sai! Näkee tästä, että ei ole oikeus ja hyvyys täysin kuollut. Ehkä.

Ei kommentteja: