perjantai 24. joulukuuta 2010

The reports of my writer's block are greatly exaggerated.

Viime päivinä muuttaminen on vienyt käytännössä kaiken aikani. Muutossa syntyi 98 laatikkoa täynnä tavaraa, joista valtavin määrä oli kirjallisuutta, Aku Ankka ja tiedekirjat veivät eniten tilaa.

Sitten kehtaan väittää olevani köyhä. Laatikoiden pakkaamisessa heräsi mieleen lähinnä mielikuvia "Columbon" jaksoon "Grand Deceptions", jossa rikos ratkeaa sillä, että syyllinen erehtyy laatikon koossa; Hänen kirjalaatikkoonsa ei mahdukaan kaikkia kirjoja joita hän on väittänyt siinä kuljettaneensa. Laatikon tilavuus on pienempi kuin kirjojen, joten mikään järjestely ei voi sovittaa niitä. Väärässäpä oli Columbo. Kirjahyllyssäni on selkeästi ulottuvuusportaali, joka imee enemmän kuin luulisi. Laatikot täyttivät talon vaikka hyllyissä ja kaapeissa olevat kirjat ja muu sälpe eivät.Loput päivät kuluivat laatikoiden purkamiseen kaappeihin ja hyllyihin. Prosessi oli siivoamisine ja lampunasennuksineen siitä inhottava, että minulla ei ole enää kovin montaa toimivaa lihasta jäljellä. Vasemman käden sormet lakkasivat toimimasta jo pari päivää sitten ja tänään oikean käden suuret lihakset sekä selkä päättivät raatamisen riittävyydestä.

Monta päivää oli pelkkää reuhtomista ja kipittelyä. Kiirestulta aiheuttivat ainakin muuttomiesten laatikoiden tuleminen ja sovittu muuton alku. Sekä se, että laatikot olivat muuton jälkeen varattu tietyille päiville ja sen jälkeen niistäkin alkaisi vyörymään maksuvaateita.

Nyt näkymä on kuitenkin uusi, ja koska vuokra on entistä kalliimpi, olen päättänyt että se on kauniimpi kuin vanha.

Jotkin asiat täytyy kuitenkin parantaa mahdollisimman pian: Dante Alighierin "Jumalaisessa näytelmässä" Helvetissä on tasoja, joista syvimmällä on Juudas Iskariot ja ne tyypit jotka tiputtavat mainospostia minun luukusta. Kiirestuli alkaa kuitenkin olemaan loppuvaiheessaan kun tämänlaisiin pikkuasioihin viitsii paneutua ärsyyntymistasolla. Koska "V -käyräni" on ylipäätään melko tasainen, on tälläisiin pikkuasioihin huomion kiinnittyminen vihje siitä että asiat alkanevat olemaan muutoin varsin mukavasti.

Tällä hetkellä kirjoittamistani rajoittaa vain humalatila, jonka sain kun projektin loppuunsaamisen jälkeen kokeilin alkoholia jota en käytä. Sen vuoksi olen tällä hetkellä kykenevä tuottamaan vain sellaista trollaamista lennokasta teoretisointia jonka analysoinnista innostuvat tiedemiehet ovat psykiatreja. Ja joiden analysoinnista ei suinkaan synny johtopäätöksiä vaan diagnooseja.
Ylin kuva on vanhan Korson asuntomme ikkunasta : Huomaa taktisesti asettautunut roskalaatikko. Keskimmäisin kuvaa laatikkovuorta. Alin on uuden Keravan asumuksen ikkunasta: Huomaa taktisesti asettautunut McDonald's -kyltti.

Ei kommentteja: