tiistai 24. maaliskuuta 2015

Entä sinusta?

Onko demokratian ja sananvapauden mukaista rakentaa pystyyn kansalaisaloite kuolemanrangaistuksesta ja sitten keskustellen ajaa tätä agendaa julkisessa keskustelussa?

Onko demokratian ja sananvapauden mukaista rakentaa pystyyn kansalaisaloite kuolemanrangaistuksesta murhaajille ja sitten keskustellen ajaa tätä agendaa julkisessa keskustelussa?

Onko demokratian ja sananvapauden mukaista rakentaa pystyyn kansalaisaloite kuolemanrangaistuksesta pedofiileille ja sitten keskustellen ajaa tätä agendaa julkisessa keskustelussa?

Onko demokratian ja sananvapauden mukaista rakentaa pystyyn kansalaisaloite kuolemanrangaistuksesta islamisteille ja sitten keskustellen ajaa tätä agendaa julkisessa keskustelussa?

Onko demokratian ja sananvapauden mukaista rakentaa pystyyn kansalaisaloite kuolemanrangaistuksesta muslimeille ja sitten keskustellen ajaa tätä agendaa julkisessa keskustelussa?

Onko demokratian ja sananvapauden mukaista rakentaa pystyyn kansalaisaloite kuolemanrangaistuksesta tummaihoisille ja sitten keskustellen ajaa tätä agendaa julkisessa keskustelussa?

Onko demokratian ja sananvapauden mukaista rakentaa pystyyn kansalaisaloite kuolemanrangaistuksesta juutalaisille ja sitten keskustellen ajaa tätä agendaa julkisessa keskustelussa?

1 kommentti:

Tom Kärnä kirjoitti...

Mielestäni kaikesta pitää voida keskustella, mutta mielestäni kaikkia mahdollisia aatteita ja oppeja kannattavia järjestöjä ei tarvitse laillistaa. Kansalaisaloitteet hyväksyisin vain listan kahdessa ensimmäisessä tapauksessa. Olen tällä lailla suvaitsematon.