tiistai 24. maaliskuuta 2015

Antautumisjoukot

Nukuin viime yönä hyvin huonosti. Aivoni päätti kiusata minua luomalla painajaisia joista joutui kärsimään itse. Toisaalta se tuotti kiusakseni sellaisen unen että se on itse asiassa hauskaa jakaa maailman kanssa.

Unessani Venäjä hyökkäsi Suomeen. (Unen teema voidaan liittää Pihon profetioihin tai tämän hetken poliittisiin jännitteisiin. Teema on ymmärrettävä.) Putin julisti sodan. Ja hän lähetti valtavat joukot hyökkäämään maahamme. Sotilaat olivat "piippalakkeja" eli jotenkin neuvostohenkisiä eivätkä moderneja venäläisiä. Nämä joukot tulivat rajan yli, nostivat kädet pystyyn ja hymyilivät. Sitten minulle kerrottiin että olisin vastuussa kaikista noista sotavangeita. Ja että Punainen Risti vahtii minua kuin haukka. (En tiedä hoitaako Punainen Risti vai YK tämänlaisia asioita oikeasti, mutta unessani oli Punainen Risti.) Eikä Putin suostunut lopettamaan sotaa vaan nostatti yhä uusia ja uusia joukkoja antautumaan. Ja minä olin että voi perse. Mihin minä nuo kaikki lykkään.

Uni tuntuu näin valveilla ollessa absurdilta ja koomiselta. Mutta unessani se oli aivan kauheaa. Stressasi. Tuon jälkeen sitten heräsin, enkä saanut oikein nukuttua sen jälkeen.

1 kommentti:

Tom Kärnä kirjoitti...

Kuten varmaan tiedät, minulle unet ovat tärkeitä.

Yksi kaverini aikoinaan näki yhteen aikaan monta jatkoa eräälle unelleen. Jos sinä näet tälle unellesi jatkoa, niin yritä muistaa, että ne tai osan niistä voi lähettää Ruotsiin.