torstai 19. maaliskuuta 2015

Dumppauskulttuuri

Oletteko tietoisia, että vastasyntyneen lapsen tai vauvan roskiin hylkäämisessä naisilla on voimakas tilastollinen yliedustus? Ja kuten tiedämme, tilastolliset yliedustukset ovat kiinnostavia ja monista tärkeitä. Jopa silloin kun kyseessä ovat rikokset joita tapahtuu ihmisryhmän jäsentä kohden marginaalisesti. Yliedustus ja aliedustus merkitsee.

Feministeille raiskaustilastot kertovat että on raiskauskulttuuri. Miehiä tulee siksi ikään kuin opettaa moraalisesti ja eettisesti ja kertoa kaikille miehille että raiskaus on väärin. Ja pelätä iltasella kävellessä.

Maahanmuuttokriitikoille maahanmuuttajien rikostilastot kertovat että joissain yhteiskunnissa ei kyetä lainkuuliaiseen elämäntapaan. Vian täytyy olla kulttuurissa. Täytyy myös pelätä jos näkee väärän värisen kaupassa.

Minä taas. No, minä uskon naisten roskiindumppaamiskulttuuriin, jota yritetään uudelleennimetä poliittisesti korrektisti jälkiabortiksi. Kerron tästä jokaiselle naiselle ja moitin kun he eivät pidä asiasta kertomista relevanttina. Epäilen jokaista naista, etenkin laihdutuskuurin jälkeen. Että onko rantakunnon takana todella se paikallinen kuntosali-solarium ("Fit-Tan" vai mikä se oli.) Pelkään jokaista roska-autoa. Eikä pelkoni hälvene ennen kuin naiset siirretään ulkomaille. Enkä voi sietää sitä että tätä pidetään jotenkin absurdina!

Ei kommentteja: