maanantai 18. huhtikuuta 2016

Tietämättömät torkkupeiton alla.

Ministerit ovat tehnet innostavia ja kiinnostavia muutoksia työttömien käsitelyyn. Tuovat mieleen ajatuksia siitä että Suomeen ei saada orjuutta koska orjuus nimetään ilmaiseksi työkuntoutukseksi ja työnäytteeksi. Tai miksi sitten nimetäänkään.

Muutokset ovat niin innostavia ja kiinnostavia että hellittelen ajatusta jossa Suomen kansa yhdessä antaisi ministereille ihanan tilaisuuden. Koska seuraava vaalikausi tulee, olisi mukavaa tehdä mahdollisimman monista näistä ministereistä työttömiä.

Heidän yritystoimintaansa olisi mielekästä boikotoida niin että heillä ei jäisi muuta mahdollisuutta kuin ajautua itse työttömiksi kerjäämään työtä niiltä rassukoilta jotka ovat liian typeriä tajutakseen että noilla ihmisillä ei ole käytännössä mitän lisäarvoa tarjottavana edes puhelinmyynnille. Että itse loivat systeemin, eläkää siinä sitten myös.

Ideani tuntunee julmalta, mutta on itse asiassa vain pieni väännös Rawlsin "tietämättömyyden peittoon". Mielestäni sen pitäisi päteä. Yhteiskunnasta pitäisi tehdä sellainen että poliitikko ei tiedä vaalikauden jälkeen että mihin rikkaus-köyhyysluokkaan itse kuuluu. Tai että tekisi päätöksiä jotka iskevät koviten siihen ihmisryhmään johon siviilissä sitten itse kuuluu...

Ei kommentteja: