sunnuntai 27. joulukuuta 2015

PILLUMINAATTI TULLOO!

Ihmiset intoutuivat siitä miten "kukkahattukirkkoja" alkaisi tulemaan. Kauhistuneet kansallismieliset esittivät että nyt sekularisaatio ja islamisaatio syö ristit kirkoista. Kerrottiin, että kirkoista tehdään myös moskeijoita. Jotta muslimit eivät loukkaannu. Samalla selitettiin miten New World Order tulee. Koska sellainen lisää aina uskottavuutta. Kommenteista löytyi toki seasta sellaisiakin että tuo tiilestä tehty ja siksi kovin tulenarka kirkko pitäisi polttaa tämän vuoksi.

Hämmentävintä asiassa on se, että ihmiset jotka käyvät kirkoissa tietävät jotain. Itse en edes kuulu kirkkoon mutta olen silti vieraillut niissä niin kauan että tiedän että tuo leppävaaran kirkon muutos on ikivanha. Niin ikivanha että en itse asiassa ole edes koskaan nähnyt tuota kirkkoa toisen näköisenä.

Toisaalta jos on paikalla - esimerkiksi ottamassa valokuvaa - ja hieman katselee ympärilleen, ja tonkii ja selvittelee niillä keinoilla joita ihmisellä on kun hän on kirkossa paikan päällä, saa kyllä tietoa tuosta teoksesta. Ja myös internet auttaa jos on älypuhelin. Tai jos ei ole niin tarkistaa silloin kun kirjoittaa asiasta internettiin. Joistain asioista on toki vaikeaa löytää tietoja. Mutta kirkot ja niiden sisustus on hyvin harvoin tätä. Leppävaaran kirkon alttaritaulusta löytyy tietoa Espoon seurakunnan sivuilta.

Teos on ollut Leppävaarassa vuodesta 2011. Eli nelisen vuotta. Taulu on Sellon ampumatapauksen uhrejen ja omaisten muistolle. Teos ei myöskään ole Illuminatin silmä, vaan viittaa kolmiyhteiseen Jumalaan. Symboli on laajasti käytetty ja sitä näkee esimerkiksi Helsingin tuomiokirkossa. Jopa Järvenpään seurakunnan seurakuntatalossa on koristeluissa tuota Pyhän Hengen symbolia. Joten se on tullut itselleni jo lapsena tutuksi. Olen toki nähnyt itsekin "illuminati-yhteyden". Mutta samalla tavalla kuin näen että joulutortut ovat hakaristien muotoisia. Jos näin ei olisi, Turun kristillinen opisto olisi jo menetetty.

Näyttääkin siltä että "kristityt" käyvät hyvin harvoin kirkossa. Kukaan heistä, edes ne joiden asuinpaikat ovat lähellä Leppävaaran seurakuntaa, eivät nostaneet esiin tätä asiaa. Virheentarkistusta ei tehty juttua kirjoittaessa eikä sitä tarkastellen. Ja asia meni läpi koska kukaan ei tiedä mitä kirkoissa tapahtuu. Tälläisten ymmärtäjien, osaajien ja tuntijoiden ja "kristittyjen" varaan sitten pitää jättää maan tapa?

Ei kommentteja: