tiistai 19. toukokuuta 2015

Suomen kauneimmat seksiviestit

Julkinen dekadenssi on aina ollut ylhäisön erityisoikeus. Siksi siinä missä köyhä saisi vain moralisointia ja paheksuntaa, sekä hiljaista vaikenemista, ylhäisö saa mediakohun lisäksi myös selkään taputtavaa ymmärrystä käytökselle joka rahvaan käsissä olisi sopimatonta ja saisi vain moitetta.

Haluathan sinäkin osoittaa elitismisi? Etkö kuitenkaan saa kylliksesi (korvillesi)? Oletko liian mielikuvituksekas tuottaaksesi kliseisiä kaksimielisyyksiä? Onko teinixpissisten twitteröinti mielestäsi korkeakulttuuria jota tasapainottamaan kaipaat maanläheisempää populaarimpaa taidetta? Onko sinulle käynyt sellaisia munauksia, että et ole päässyt pukille etkä (ministerin)pallille? Haluatko esittää korskeita seksiteemaisia toteamuksia, jotka teinipoikien lausumana olisivat todiste rehentelijän neitsyydestä, mutta jotka keski-ikäisellä miehellä tuovat mielikuvan limaisuudesta ja arvailuja siitä että kenties kaikesta huolimatta hän olisi sittenkin keksinyt keinon?

Jos vastaat näihin kysymyksiin myöntävästi, kirja "Kalapuikkoviiksi värähtää - kauneimmat suomalaiset seksiviestit" juuri tarpeisiisi. Teos takaa että elämäntapasi normalisoituu, joskaan ei ongelmia ratkaisemalla vaan tavalla jossa voit olla tyytyväinen näistä puutteista huolimatta, samanhenkisessä seurassa. Jokainen jonka tekemä nussiminen takaa hyvät unet jo seksin aikana ansaitsee ostaa ja lukea tämän kirjan. Koskaan aiemmin ei kalapuikkoviikseen vetäminen ole tuntunut yhtä pakottavalta!

Kirja yhdistää aforismien lyhyen tyylin pornolehtien syvällisyyteen. Suorasukaiset alatyyliset ilmaisut yhdistetään totutuimpiin vertauksiin tavalla joka tyydyttää aviossa olevan miehen haluja, juuri sellaisella tavalla joka kouraisee rinnasta sydäntä pinnallisemmalla tasolla. Kirjassa on kaikki ihanimmat seksiviestit, luokiteltuna kätevästi teemoihin. Klassisiin seksiviestiteemoihin kuten "puutarhanhoito", "käsityöt" ja "anestesiologia". Teoksen aforismit ovat peräisin alan taitajilta. (Joiden anonymiteetin suojelemiseksi heidän puoluekantansa on muutettu kristillisdemokraateista perussuomalaisiksi.) Sillä kuten aiheen harrastajat itse tietävät. "Once you got setämies you'll never go back." Eikä aina ole selvää onko kyseessä lupauksesta, uhkauksesta vai pelkästään totuudesta.

Iki-ihania näytteitä jotka kostuttavat naisien silmäkulmia (mutta eivät juuri muuta).

"Oletko lannoittanut perennoitasi?"

"Kerran heilahtaa Sam Sam Saulin Taikakaulin / Lokki / Meri / Kampela"

"Tuppeensahattua pilkettä silmäkulmassa, valmiina IKEA -kokemukseen matkalla kohti Kurosellista tulevaisuutta."

"Budjettiriihen tuoreimman puheenvuoroni luettuasi nukkuisit sikeästi."

"Minun käärme, sinun tikapuut."

"Rötösherra kuriin!"

"Mitäs tykkäsit mailittamastani valokuvaamastani elimestäni? Joka ei ollut hairahdus kun homoliittoja vastustava ystäväni (mies) otti sen kanssani."

"Kivat tissit, anna pillua." - "Varista hiekat ja tule hiekalle."

"Voiko vitunpuutokseen kuolla?"

"Tahdotko harrastaa kanssani?" - "Pian kaikki ovatkin koirien kanssa!"

"Meille vai meille?" - "Mutta kun hotellissa on niin yksinäistä!"

"Sillä tiellä, arvoisa hutsukka, Teitä tulee kyllä se köyrintä vastaan." - "Sen sitä saa kun menee
tyrkyttämään itseään pimeällä johonkin pusikoihin."

"Pöö, teillä ei ole mitään pelättävää!"

"Tarjolla keski-ikäisen han -suomalaisen kulttuurillista, mahdollisesti geneettistä, erityispiirrettä."

"Anna mulle" - "Ai et? Huorrra!"

"
On tietysti niinkin, että melonille ja omenalle ei sovi sama kortonki."

"Moni asia haisee hyvälle."

"Haluatko pamputusta Emmerdalen aikaan?"

"Lämpö on hiukkasten liike-energiaa. Kun kunnolla kuumenee niin ei pysäytä mikään."
 

"Tissit, tosi isot tissit, niin isot että ei enää mahdu palindromiin."

"Tahdotko tulla meille katsomaan postimerkkejäni?"

"Missä erektio, siellä ongelma."

"Saa nähdä, meneenkö taas ministerinpalli sivu suun."

Ei kommentteja: