keskiviikko 13. elokuuta 2014

Herzogin Ihmeenomainen Täydellinen Onnistuminen, Taas

Herzogin runsaasti mainostettu ihmetapahtuma oli alittanut odotukset. Tilaisuudessa oli ollut vähän kävijöitä vaikka olympiastadion oli varattu. Tilaisuudessa ainut hulppea olikin tila. Herzog olikin ensireaktionaan pettynyt ja tyytymätön, kriitikoille hän lupasi pahoja asioita tapahtuvaksi. Mutta nyt on tapahtunut ihme. Herzog viestii omilla sivuillaanväkevästi Amerikkalaiselle yleisölle siitä minkälainen suurmenestys Helsingin tapaus oli. (Päädyin Herzogin "glory zoneen" googlettaessani "glory holea" ja tein näppäilyvirheen. Ei tästä sen enempää.)

Tarjolla on valokuva "Helsinki Stadiumista" joka on ilmakuvassa täpötäynnä ihmisiä. Herzog ei toki suoraan valehtele eli väitä että kuva olisi tilaisuudesta. Mutta toisaalta tietämätön ei voi olla tulkitsematta niin. "They told us that we are the most known preachers in Finland and that as a result of these meetings Jesus is the main topic again in both Christian and Secular circles!" Meno oli ollut väkevää "The meetings so far have been monumental! Not only were thousands in attendance, every single night tons of souls were flooding the altars." Herzog itse oli saanut näkyvyyttä ja kiinnostusta yli oman tarpeen. "We had to wear a hat and sunglasses the other day just if we wanted a little privacy as we walking around town as people kept stopping us. This means most people are being reached!"

Erityisen vakuuttavaa on kuitenkin sivuilla olevat bannerit jotka kehottavat tärkeistä tärkeimpiin arvoihin. Vihreä banneri yläreunassa kertoo kurssituksista "We will help you have more money for ministry". Tekstiä koristaa moneen väliin laitettu oranssi kätevä rahanlahjoitusklikutin joka viestittää "GIVE NOW". Vakuuttava kristillinen hyveellisyyteen kannustaminenkin saa kyyneleet silmiin viimeistään kohdassa "GIVE GENEROUSLY: Some of you can give $500, $1000, $5000 or more. Some of you can give more, and some less- Every amount counts towards souls!" Anteliaisuus onkin kristillinen hyve ja Herzog luonnollisesti haluaa kasvattaa hyvää kaikissa lähimmäisissään. Tämä on yksinkertaisesti niin kaunista. Jumala pitää huolen reikäisistä hampaista jotka voisi korjata hammaslääkärillä edullisesti. Joten kyllä tästä varmasti jää säästöä lahjoituksiin. Ihmeparantumisiin luottava kun ei ota sairausvakuutustakaan ja sairaalakulut jäävät nollaan tai lähelle sitä. Tai jos ei niin, koska Jumala ei ole kuitenkaan parannusautomaatti, niin joka tapauksessa Jumala pitää huolen kaikesta paitsi julistajien pankkitilistä. "We still need $30,000 more now for these national awakening events occurring right now!"

Joku häijympi kyynikko saattaisi luulla monenlaista. Että Herzog suoraan valehtelee kävijämääristä puhuessaan useista tuhansista. Joita ei tapahtumasta raportoineen median mukaan ollut. Näkyvyyskin jäi yllättävän pieneksi. Herzog ei täyttänyt sekulaaria mediaa. Ja jos hän käytti hattua ja aurinkolaseja, niin luultavasti hän olisi voinut pysyä incognitona aivan ilmankin. (Vinkkinä näin tänne sekulaariin loppukesäsuomeen ; Jos tavallisena ihmisenä toimimisesta seuraava julkisuus on liiaksi, varmin tapa pysyä piilossa anonyyminä onkin se, että käyttää asioidessaan David Hezogin nimeä.)

Mutta en minä, tällainen viaton, ystävällinen naïvi ja luottavainen kaveri kun olen. Muistan että Jumala kaikkivaltiudessaan on niin suuri ja mahtava veikko, että hän ohittaa ajan virran. Sen takia ei pidä hämmästyä jos media ilmoittaa tapahtuman eri valossa kuin mitä Herzog sen nyt myöhemmin paljastaa tapahtuneen. Sillä Jumala on ihmeenomaisesti muuttanut menneisyyden. Tämä on Suurin Todiste kaikkivaltiaasta. Tätä ajan mahdin ylittämistä ei voi järki käsittää!

Ei kommentteja: