keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kuinka pimeä aine saattaa matkustaa luokseni.

Avaruudessa on paljon tuntematonta. Draken kaava ja universumin suuruus johtavat usein arvioihin joissa esimerkiksi avaruusolentoja olisi liikkeellä paljon. Toisaalta heitä näkyy aika harvassa. Lähinnä joukko kylähullumaisia ihmisiä kertoo kohtaamisista humanoidien kanssa.

Ja näissä tuntuu olevan usein seksiteemakyllästeisyyttä. Avaruusolennot. Ne ovat aina lisääntymässä kanssamme. Sorkkimassa anaalejamme. Kaappaamassa meitä seksiorjikseen. ; Vaikka periaatteessa zoofiliakin on lähisukulaiseen sekaantumista verrattuna tähtimatkustajien kanssa lisääntymiseen, on seksi suosittua.

Avaruusolentojen maahan tuleminen on kenties iso ajatusloikka, mutta juuri näiden kyseisten ihmisten kanssa sekstaaminen on sitten sitäkin suurempi. Ehkä pettymys seksin vähyyteen onkin laajentanut heidän maailmankuvaansa. Tässä mielessä ei ole ihme että moni yksinäinen kylähullu odottaa avaruusolentojen tulemista.

Toisaalta avaruutta tunnetaan aika vähän ja jopa suurin osa universumin massasta on pimeää ainetta. Joka taas on lähinnä nimi tuntemattomalle. Ehkä käsityksemme universumista ovat vääriä tai sulkeutuneita. Voisihan olla, että pimeä aine on tähtiä, jotka joku sivilisaatio on kätkenyt Dyson-pallojen sisään. Gravitaatioaallot läpäisevät pallon, mutta elektromagneettinen säteily ei.

Minun arvaukseni on tietenkin aivan yhtä huono kuin sinunkin. Mutta valitsen sen lohdullisuuden vuoksi. Pidän näetsen siitä ajatuksesta että universumissa olisi joku tietoinen olento joka haluaisi harrastaa vapaaehtoisesti seksiä kanssani.

Ei kommentteja: