keskiviikko 10. elokuuta 2016

Pakoonlähtijät, vainotut sellaiset

MV -lehti kertoi turvapaikkaa hakeneesta perheestä joka oli varsin erikoislaatuinen. "Griesbachin perhe, äiti Carola, 51, isä Andre, 45, ja heidän kaksi tytärtään ja näiden neljä lasta ajoivat 2300 kilometriä pakettiautolla Pohjois-Saksasta Moskovan Punaiselle torille." ... "Perhe on kertonut lähtönsä syyksi Saksan massamaahanmuuton, lasten varhaisen seksuaalistumisen, demokratian puutteen ja pakolliset rokotukset."

Näkemys on kiinnostava ja tilanne herkullinen. Ei vain sitä kautta että demokratiavajetta pakenee Saksasta maahan nimeltä Venäjä, joka kyllä kertoo jostain joka selittää myös mielipiteitä rokotteisiin liittyen. Mutta myös sitä kautta kiinnostava että kun katsotaan niitä "maahantunkeutujia" on heidän kohdallaan Suomessa kuulemma liian löysä linja. Ja se linja on sellainen, että "Maahanmuuttovirasto on hyväksynyt tosiseikaksi myös sen, että järjestö on räjäyttänyt sekä työpaikkasi että talosi, mutta Maahanmuuttovirasto on katsonut, että niin on tapahtunut Mosulin yleisestä turvattomasta tilanteesta johtuen. Talon räjäytys on luonteeltaan omaisuuteen kohdistuva teko eikä Maahanmuuttovirasto pidä sitä vainona."

Olen kuitenkin jossain määrin maahanmuuttomyönteinen joten tietenkään en vastusta maastapakoa edes sen vuoksi että pakenemisen syy on siinä että kouluissa puhutaan seksuaalisuudesta, mainoksissa vilata ei-säkkeihin pukeutuvia naisia (btw. yleinen teema jossain muissakin maissa joista maahantullaan esimerkiksi Suomeen) ja ihmisiä rokotetaan.

Itselleni Griesbachin perhe näyttää siltä miltä näyttää moni. He todella demonstroivat sitä osaa kansasta joka jotenkin omilla mielipiteillään kutsuu itseensä kohdistuvaa kontrollia hyysäämistä, juuri sitä samaa jolla tekee mieli hyysätä vammaisia, mielenterveysongelmaisia ja vastaavia. Joten jossain määrin koen heitä kohtaan ristiriitaisia tunteita joista yksi harvinaislaatuisimmista on sellainen hyvin erikoislaatuinen sympatia. Siitä kontrastoivasta tunneskaalasta ei ole kohteliasta puhua. Mutta sen sisällön voi ymmärtää sitä kautta että vainotuksi tulleiden kotia ei ole räjäytetty - vaikka tämäkin olisi tietysti ilmeisesti vain jotain vandalismia josta ei pitäisi välittää - vaan heidän terveydestään on päinvastoin yritetty pitää huolta vaikka päinvastainen voisi olla houkutteleva keino passiiviseen suvaitsevaiseen eugeeniseen projektiin.

Minun on toki vaikeaa nähdä miten maastamuutto ja Venäjään tunkeutuminen olisi hyväksyttävää niistä joista maahanmuutto on kategorisesti niin paha ilmiö että "rajat pitäisi laittaa kiinni". Mutta toki Griesbachin perhe ei vaikuta islamilaisilta eivätkä näytä ulkonäkönsä perusteella "neekereiltä" joten tätä kautta ymmärrä varsin hyvin miksi löytyy ihmisjoukko joka tukee tätä maahanmuuttolinjaa.

Suosittelenkin jokaiselle maahanmuuttokriitikolle jonka mielestä Suomi on nyt kusessa ja massaraiskausten uhan alla muistamaan sen, että jos uhka on heistä todella relevantti niin heidän pitäisi olla pelossaan. Heidän kannattaisikin kenties muuttaa maasta ensi tilassa. Toivoisin monien kohdalla että mahdollisimman pian. Jonkun täytyy saada sanoa tämä epäkorrekti totuus heille ääneen.

Me muut voimme sillä aikaa harjoittaa malttia ja kohtuullista tervettä järkeä.

2 kommenttia:

Tom Kärnä kirjoitti...

En itse aikoisi hyväksyä etnisen puhdistuksen kohteeksi joutumista.

Mutta jos kuitenkin lähtisin ao. syyn vuoksi Suomesta, niin yksikään maa ei suostuisi ottamaan minua vastaan. Mutta jos Yhdysvallat jostain syystä suostuisi, niin joutuisin syyllistymään siellä pankkiryöstöön selvitäkseni hengissä.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen kirjoitti...

Olen tavallaan yllättynyt siihen miten paljon "Rajat kiinni" -ryhmässä on tyyppejä joita kevyesti kuopimalla saadaan sanomaan lausuntoja siitä miten ovat niin pettyneitä demokratiaan että lähtisivät maasta jo nyt jos heillä olisi varaa.

Tuntuvat painivan ongelman kanssa. Mikä on siitä kiinnostavaa että miksi eivät hae turvapaikkaa maista joista tulevat ovat huijareita. Syyriassa on ilmeisen turvallista. Menisivät sinne!