tiistai 16. elokuuta 2016

Yksittäisestä joukkoraiskauksettomuudesta Yleiseen joukkoraiskauspettymykseen

Uutenavuotena puhuttiin paljon Kölnin joukkoraiskauksesta. Tässä yhteydessä esiintyi väite siitä että Helsingissä olisi tapahtunut myös - juuri sopivasti samaan aikaan Kölnin tapauksen kanssa - joukkoraiskaus. Puhuttiin paljon taharrush gamaesta. Ja kuulin useamman kuin yhden kerran ennustuksen siitä että tästä kesästä tulisi hurja. Joukkoraiskaus ja taharrush gamae täyttäisi kadut.

Tämä täytti iltapäivälehdistön turmeleman mieleni odotuksella. Odotuksella siitä että pääsisi moralisoimaan ja kauhistelemaan. Sellaisen avulla koen olevani parempi ja älykkäämpi ihminen. Minun kesälomani loppui viime viikolla. Jostain syystä joukkoraiskauksia ei ole näkynyt. Ei näkynyt vaikka olin niin kannustunut että jätin lomamatkat syrjään ja kyttäsin kotona odottaen ja iltapäivälehtien nettisivuja lueskellen että oikein pääsisin tohkeilemaan. Lomastani tuli valitettavan tylsä.

Suomen uuden vuoden joukkoaraiskaustapahtumien kohdalla ei ole tullut oikeusjuttuja. Jostain syystä asianomistajat ovat olleet vaitonaisia, ja asiasta ei ole saatu mitään todisteita. Tähän liittyen on saatu sitten sen tyylisiä palautteita kuin "hurjat jutut maahanmuuttajien tekemistä joukkoraiskauksista vaikuttavat liioitelluilta ja ovat omiaan lietsomaan ulkomaalaisvihaa. Huolestuttavaa tässä on myös se, että jos uutisointi ei aina pidäkään paikkaansa, sitä kuitenkin voidaan käyttää hyväksi muun muassa vaalitaistossa." ... "rikosylikomisario Kari Tolvanen pitää perättömiä ilmoituksia joukkoraiskauksista erityisen huonoina sen takia, että ne kasvattavat turhia pelkoja. Miksi perättömien tai liioiteltujen seksirikosten syntipukeiksi valikoituvat sitten ulkomaalaistaustaiset miehet? Sitä kokenut rikosylikomisario Tolvanenkaan ei lähtenyt arvailemaan." Toisin sanoen kun odotin lomalla lisää kotomaista joukkoraiskausviihdettä - korjaan relevanttia vain sattumalta maailmankuvaani ja etevyyttäni tukevaa uutisaineistoa - niin kokemani kesän joukkoraiskaussumma oli pienempi kuin ennen kesää. Tämä oli antiklimaattista. (Pun intended.)

Selvästi puheet joukkoraiskauksista ja taharrush gamaen valtavirtaistumisesta eivät ole toteutuneet. Odotankin että jokainen niitä uutenavuotena heilutellut katuu, eikä toista virhettään.

Itse olen kuitenkin lähinnä katkera. Minulle luvattiin paljon lisää katkeruutta elinpiiriini. Olen pettynyt! Onneksi sentään maailmassa on uskonnollista ekstremismiä joka näkyy maamme väkivaltatilastoissa. Ja äärivasemmisto leikkii "hyvällä väkivallallaan". Tai tässäkin on "jotain". Jostain syystä "suvakkien mielestä huono väkivalta" voittaa tilastoissa. Voittaa, vaikka VOK -polttopulloiskut - tuo joulukuinen ilmiö joka oli muotia vähän kuin Helsingin joukkoraiskaus uutenavuotena, paitsi että ne sentään havaittiin oikeasti tapahtuneiksi - eivät olleet sellaisia että ne olisi laskettu mukaan. Ja se uskonnollinen murhanhimo, se jota islamistit tuovat maahan ja se joka elää rikkaana fundamentalistikristittyjen parissa omissa vainohouruissani ... se sen sijaan pitää tänä vuonna "lumipeliä". Sitä ei ole tapahtunut lainkaan.

Vain äärioikeistolaiset tietävät mikä saa minut tuntemaan oloni kotoisaksi. Ja tekevät parhaansa tämän eteen!

Ei kommentteja: