keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Syitä voi vaan arvailla (not)

Elämme hämmentävässä maailmassa. Maahanmuuttokriitikot ovat kovasti korostaneet sitä miten oman maan mummoja jne. tulee hoitaa. Että annetaan hyväntekeväisyysrahat ulkomaiden sijaan vaikka vanhuksille.

Toistuva "Uuninpankkopoika" Sakari Timosen saama moite on sitä että hän on "pihi" kun asuu äitinsä nurkissa. "Äidin nurkissa asumista" pidetään hävettävänä. Aiheesta vihjailua ei voi olla huomaamatta maahanmuuttokriittisten blogeissa ja Sakari Timonsen saamissa kommenteissa. Karjalan evakon omaishoito ja mummojen elämän helpottaminen on siis suurinta säälittävyyttä?

Onneksi kaikki maahanmuuttokriitikot eivät ole tuollaisia. Hämmentävää on että nämä kunnon maahanmuuttokriitikot eivät näytä ikinä oikein nauravan näitä idiootteja maahanmuuttokriitikoita suohon.

Miksi? No siihen voi rakentaa joitain tulkintoja ; Ja maailmassa jossa poliittista korrektiutta vastustavat sananvapauden ystävät voivat rakentaa "turpa kiinni" -maailmaa jossa väärien mielipiteiden kautta ollaan "maanpettureita" ja joitain joita tulee rangaista "suvakkiudestaan", näiden selitysten keksiminen on kohtuu kevyttä. Se, mikä muuten näyttää ristiriidalta on tässä kohden selitys joka viittaa ihmisiin ja ihmisryhmiin sekä heidän ominaisuuksiinsa.

Ei kommentteja: