lauantai 15. elokuuta 2015

Mustahattuinen mies käy Aidon Avioliiton pisteellä

-Hyvää, sanoi mustahattuinen mies, päivää. Haluaisin yhden.
-Olkaa hyvä. Tuossa on kynä.
-Vaikuttaa hieman erikoiselta Helkama -avioliitolta. Muuten hyvä, mutta vain Pappi puuttuu.
-Anteeksi kuinka?
-Tämähän on "Aidon Avioliiton" piste?
-Ehdottomasti.
-Että ei sellaista feikkiavioliittoa minkä sisareni kanssa tehtiin lapsena, kun halusi leikkiä morsianta. Oli muuten häpeällinen hetki nuoren pojan elämässä.
-Ei, ihan juridisesta avioliitosta on kyse eikä leikkimisestä.
-Erinomaista. Tälläiset Las Vegas -häät ovat kyllä muodikas. Ja tiettävästi on vaikeaa kristittyjen päästä naimisiin kun ovat sitä äänekästä vähemmistöä. "Ensitreffit alttarilla" on kyllä kokeilunhaluiseen mieleeni sopiva. Tuo tummatukkainen ... annas kun tihrustan ... Susanna? ...on kyllä aika pant... sievä ja varmasti hyväkäytöksinen vaimona.
-Emme me herran tähden tässä ihmisiä naita!
-Mitä? Anteeksi erehdykseni. Halusitte tietysti ajaa sitä paljonpuhuttua avioliittoa ihmsiten ja koirien kanssa. Itse olen kyllä kiinnostunut menemään naimisiin Pentti Oinosen koiran kanssa. Siinä vasta kehuttu puoliso! Olen muuten kuullut että koirat näyttävät isänniltään. Mikä ei toki pidä Oinosen kohdalla paikkaansa -pikemminkin päinvastoin.
-Kaikella rakkaudella, painukaa Helvettiin.
-Sinnehän minä.

2 kommenttia:

jokutyyppi19 kirjoitti...

Nämä ovat tavallista lyhyempiä ja humoristisempia... Lähestytkö diskordianistista ilmaisua, vai lakkaako Hikipedia sinullakin nykyään usein toimimasta?

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen kirjoitti...

Se ei ole toiminut muutamaan päivään. Lisäksi minulla on paljon puuhaamista.