perjantai 2. tammikuuta 2015

Murheensa hukuttajalle

Koette että ette ole tyytyväinen elämäänne. Ja olette päättäneet tehdä tilanteelle jotain. Olette päätyneet monien mielestä liian muodikkaaseen ratkaisuun. Mutta toisaalta ratkaisutapanne on kuitenkin arkikokemuksen pohjalta jotain johon kenties pitäisi kannustaa ihmisiä enemmänkin.

Kun hukutatte murheenne ja heitätte kaikki arkihuolenne, on syytä vallita tarpeeksi korkea silta hypättäväksi. Tällöin vesi ei enää pehmennä pudotusta vaan toimii kuin betoni. Toisaalta on syytä valita paikaksi syrjäinen alue jossa on voimakas virtaus, koska kuohuva vesi vaikeuttaa sivullisten pelastushaluisten väliintuloa ja niin sinua ei nosteta vedestä ennen kuin on liian myöhäistä. Ja tässä tapauksessa liian myöhäinen on se mitä haluat.

Muutoinkin suosittelen yöaikaa, koska tällöin vesi on yleensä hieman kylmempää. Kylmä vesi kangistaa jäsenenne ripeästi. Kova virtaus mahdollistaa myös talven kylmyyden hyväksikäytön, mikäli olette päätyneet ratkaisuunne talvisaikaan. Ja jos tästä huolimatta vain joudutte veden varaan, niin pelko pois ja pää pystyyn. Tai oikeastaan jalat. Pää rohkeasti veden alle.

Muutoin toivotan hyvää viimeistä matkaa. Ratkaiskoon se kaikki ongelmanne. Olkoot teitä kaipaamaan jäävät ihmiset määrältään vähäiset.

Ei kommentteja: