lauantai 3. tammikuuta 2015

Armeija tekee pojista miesten miehiä

Armeijaa kehutaan usein laitoksena joka tekee pojista miehiä. Tässä jää usein täsmentämättä että armeija on myös paikka joka tekee pojista miesten miehiä. Armeijan vertailukohdaksi on järkevää asettaa kristillisen oikeiston kannattama homoseksuaalien eheytys. Niissä keskitytään homoseksuaalisten intressien karsimiseen ja elämäntapaharjoitteluun joiden katsotaan edustavan heteroseksuaalista käyttäytymistä.

Oman kokemukseni mukaan armeija ei ole sitä että käydään ampumaradalla ja ryömitään metsässä. Sen sijaan armeijassa harrastetaan paljon aivan muita asioita:
* Armeijaan menevät eristetään muusta yhteiskunnasta. Etenkin heteroseksuaaliset impulssit rajataan. Heteroseksuaalinen pornografia on armeijassa erityisesti ja erikseen kielletty. Nukkuminen tehdään yhteistiloissa. Yhteistiloissa vietetään paljon aikaa. Ja koska jokainen nukkuu yhteistilassa ilman omaa yksityisyyttä on väistämätöntä nähdä kun muut riisuutuvat ja pukeutuvat. Suihkutilatkin ovat yleisessä käytössä ja niitä ei saada lukkoon. Näin varmistetaan että ihminen ei näe naisista vilaustakaan mutta tarjolla on sen sijaan mieslihaa.
* Toisaalta armeijassa on hyvin vähän lähitaistelukoulutusta. Perusteet krav magasta käydään läpi muutamalla hyvin marginaalisella tunnilla. Sen sijaan tarjolla on paljon niin sanottua rynkkyjumppaa. Tämä on käytännössä erilaisia haaraperushyppyjä ja kiväärinpyörittämistä joka on äärimmäisen analogista tyttöjen liikuntatuntien sisällön kanssa. Pyörittelyssä on myös nähtävissä teknisiä yhteyksiä feminiiniseksi koetun cheerleaderkulttuurin kepukanpyörittelyyn.
* Puukottamisen sijaan lähitaistelussakin on helposti painia. Joka ei ole se minkä tekniikoita tullaan todennäköisimmin käyttämään ja jotka ovat esimerkiksi minun kaltaiselle kevyemmälle tyypille turhia. Etenkin kun tekniikkaosasto tässä kohden on vielä krav magaakin kepeämmällä pohjalla. Jos et ymmärrä miten paini on homoseksuellia, niin katso kun sitä harrastetaan.
* Pukeutuminen tehdään uniformuun. Uniformu taas on homosymboliikassa tärkeä. Esimerkiksi Touko Laaksosen homokuvastossa uniformu on hyvin tärkeä homoseksuelli symboli. Armeijassa pukeutumiseen kiinnitetään käsittämättömän paljon huomiota. Puvun täytyy olla tietynlainen ja tämän lisäksi sitä täytyy kantaa tietyllä tavalla. Esimerkiksi puvun rintataskujen vetoketjut on tehty sellaisiksi että ne nousvat helposti pystyyn nöpöttämään, mutta niiden nöpöttämistä pidetään huonona pukeutumisena. Siksi sotilas kuluttaa yllättäviä määriä "nännit nöpöllään" ja joutuu painelemaan rintakehäänsä vähintään kohtuullisen usein.
* Pukeutumiseen ja sen tyyliin paitsi kiinnitetään huomiota vähintään yhtä paljon kuin stereotyyppisistä stereotyyppisin homppeli, tätä vahvistetaan kannustamalla koristeluun. Mitä enemmän prenikoita ja killuttimia puvussa on, sitä sotilaallisemmaksi mies tunnustetaan. Silmämeikin laittoakin saatetaan harjoitella leireillä. 
* En edes puhu jalkineista. Sitä määrää nahankiillotusta ja pukeutumisen yksityiskohtiin nipoutumista ei kohtaa kuin jossain yltiöhomoseksuellissa pikkusormietikettikurssissa.
* Armeijassa ei myöskään olla niin paljoa metsässä kuin voisi luulla. Suuri osa kuluu asetelmissa kävelyyn. Tässä ihmiset asettautuvat geometrisiin järjestelmiin. Etäisyys otetaan lääppimällä vierustoveria käsillä. Samaan aikaan rytmitetyt kävelyt ja askellukset ovat armeijan tyypillisintä arkea. Tämä on vahvasti analogista homoseksuellien musikaalien tanssinumeroiden kanssa. Mutta hyvin heikosti analoginen sen kanssa mitä juoksuhaudoissa tehdään.
* Lisäksi armeijan lopullinen valmistumisnumero, loppusota, tarkoittaa sitä että vietät yösi karvaisten hikisten ja haisevien uniformumiesten kanssa yllättävän pienessä teltassa kaiken muun sivistyksen ja naiseläjien ulottumattomissa parikin viikkoa.

Armeija onkin ehdottomasti numero ykköslistalla jos ollaan kartoittamassa homointa asiaa mitä olen elämäni aikana koskaan kokenut. Ja tämä on paljon sillä olen muun muassa käynyt DTM -ravintolassa täysin homoseurassa. Tämä on kiinnostavaa koska armeijaa on aikanaan pidetty paikkana joka on kielletty homoseksuaaleilta. Jos kuitenkin homoseksuaaleilla olisi eheytysleirejä joissa homosaatiolla muutettaisiin heteromiehiä homoiksi, se tosiasiassa näyttäisi suunnilleen samalta kuin armeija.

Ei kommentteja: