lauantai 5. maaliskuuta 2016

Se koira.

Kävi mielessä, että jos tekisi poliittisen pelin ja jos osaisi koodata nykyajan vaatimustasolla niin voisi tehdä stealth -pelin jossa olisi tehtäviä. Esimerkiksi sellaisia että pitää iskeä VOK:iin polttopullojen kanssa. Toisaalta pitäisi myös kolkata pellejen näköisiä mellastelijoita ilman että poliisi huomaa.

Bonuksia saisi sitä mukaa minkälaisia asuja olisi päällä. Isoimmat pisteet saisi jos tekisi KKK -kaavussa. Jossa piileskely olisi vaikeaa ja livahtaminen onnistuisi vaikeammin. Pelissä olisi tietenkin myös upgradeja. SS -tikareita ja hakaristin muotoisia heittotähtiä jne.

Näitä päätehtäviä rytmittäisivät välitehtävät joissa pitäisi livahtaa vaikka Eugen Schaumannin haudalle. Välistä vastaan tulisi tehtäviä joissa pitää nostaa kättä sieg heil -asentoon ja mitä enemmän saa toistoja. Kaikki pisteet menettää jos heilaaminen jäisi journalistin kameraan. (Ruudussa olisi välähdyksiä.) Onnistuminen olisi tärkeää koska vain näiden välitehtävien kautta sankari kasvaisi ihmisenä ja Odinin soturina. Ja tämä levelaaminen olisi tärkeää että saa apuja seuraavissa, vaikeammissa, tehtäväissä. (Esim. stealth -varasta alueen kaikki portaat, joka ikinen porrasaskelma.)

Minulle väitettiin että jos tekisin tämänlaisen pelin niin saisin vaikeuksia. Muttta mitä vaikeuksia tästä muka voisi tulla? Jos joku uhkailee tälläisen tekemisestä niin sehän vain alleviivaisi sitä että aggroilu tietyissä alakulttuureissa on totta. Pelin nimikin voisi olla "Se koira älähtää". (En nyt alleviivaa onko älähtävä koira tummahipiäinen terroristiksi syytetty maahanmuuttaja joka pitää kolkata, vai kenties se Oodinin soturi itse.)

Ei kommentteja: