sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Pieni ajatus ; Suomen Eturintama

Netissä kiertävän bussitarinan kohdalla käsitellään herrasmiestä joka antaa vanhukselle istuinta sanomalla että "Istukaa tähän rouva hyvä, kyllä täältä vielä herrasmiehiä löytyy!" ja joka korostaa vanhojen kasvatustapojen hienoutta muille. "Minä olen kuulkaas saanut vanhan ajan kasvatuksen, ei noista nykynuorista ole mihinkään!" Hän myös kertoo muille ihmisille asioita ; "Se on vaan niin, että jos sota syttyisi niin tuollaiset himppelit ja homppelit työnnettäis eturintamalle!"

Oli selvää että ei ollut herrasmiesmäistä käytöstä. Esimerkiksi itselleni on opetettu että kunnon herrasmies ei korosta itseään vaan auttaa ja antaa tilaa diskreetisti. Huomaamaton osaa tarjota tuolia tarvitsevalle niin että on kuin asia tapahtuisi vahingossa.

Mutta kenties on syytä tarttua tuohon toiseen puoleen. Nimittäin armeijaan. Olen nimittäin käsittänyt että "eturintamaan joutuminen" ei ole rangaistus joka annetaan kakkosluokan kansalaisille. Toki asiasta voisi luulla toisin jos ajattelisi että miehet menevät armeijaan kun taas valtio on pääasiassa feministis-naisasiallinen. Mutta yleensä ottaen henkenä on ollut nimenomaan se, että valtio glorifioi parhaiksi sellaiset ihmiset jotka työnnetään seulaksiammuttavaksi.

Toisaalta eturintamaan laitetaan yleensä taitojen, kykyjen ja sotiaallisen kyvykkyyden takia. Siksi eturintamaan ei laiteta lapsia, vaan raavaimpia uroita. Siksi eturintamassa taistelleita arvostetaankin machoina. Koska sinne tupataan laittamaan kovimmat äijät. Sillä eturintamalla on maan tulevaisuuden ja kansakunnan säilymisen kannalta oleellinen merkitys. Sinne ei laiteta teloitettavaksi huonoja ihmisiä tai sellaisia kansalaisia jotka eivät sovi konservatiivien poliittiseen korrekituden malliin. Sinne laitetaan ihmisiä jotka kykenevät modernissa sodankäynnissä tuhoamaan vihollisia välineillä jotka ovat nykyajan sodankäyntiin suunniteltuja.

Toisin sanoen himppelien ja homppelien eturintamaan työntäminen on vihje siitä että himppelit ja homppelit ovat kovempia heeroksia kuin ties mitkä hetero-skinheadit. Tätäkö se herrasmieheksi itseään kutsunut tarkoitti? En usko. Mutta oikeassahan hän on. Steroideillaan aivonsa tuhonnut aggressiivinen ja antisotilaallinen machoilija joka nostaa tonnin penkistä ja jolle on tärkeää rohkeasti juosta päin luotia on hirvittävän huono sotilas. Kenties varovainen, älykäs himppeli ja homppeli eturintamassa suojelee maatamme parhaiten.

Ei kommentteja: