sunnuntai 3. tammikuuta 2016

EI VELOSIPEDOFIILEILLE!

Iljettävä ideologinen mainos!
Selvää homosaatiota!
Yhteiskuntamme arvojen mädättämien on noussut uskomattomiin lukemiin. Toki meillä on ollut suorastaan profetaalisia näkijöitä, kuten Pentti Oinonen, joka näki että homojen avioliitto johtaisi ihmisten ja koirien avioliittoon. Mutta edes he eivät ole nähneet ennalta mihin kaikenlainen arvojemme mädätys voi johtaa.

Olen arvostanut "Aidon Avioliiton" tunnusta. Siinä kunnioitetaan ihmisfiguureilla ydinperhettä. Ydinperhearvot ovat lämmittäneet sydäntä jopa kesänä ydintalven keskellä. Mutta tätäkin on lähetty pilkallisesti! "Ironisuudestaan" tunnetut liberaali-hipsterit ovat raapineet kukkahattujen tahi fedoroidensa alta kasaan ivamukaelman. Tästä on tehty pilkallinen mainos jota on kylvetty moneen paikkaan! Tämä matkinta ei ole kekseliästä. Mutta postmodernille kelpaakin arvojen ivaaminen. Mitään omintakeista he eivät osaa luoda. He osaavat vain turmella!

Sininen ympyränmuotoinen arvo mädättää arvojamme. Ydinperheen, eli isän äidin ja lasten, sijasta kuvassa demonstroidaan miten mies voi mennä naimisiin polkupyörän kanssa ja adoptoida tämän jälkeen lapsen! (On selvää, että mies ei synnytä! Adoptiosta on kyse!) Eikä siinä kaikki! Tästä arvojamme turmelevasta mainoskyltistä on myös pahempi versio. Siinä polkupyörä on samassa tasossa miehen ja lapsen kanssa. Joten siinä "tasa-arvoista kohtelua" laajennetaan sillä samalla sairaalla tavalla jota vain homohyysärit ovat tehneet ties minkä feministien ja gay -elämäntapaharrastajien kanssa! Kaiken lisäksi kuvaan on vielä lisätty lukumääräneutraalin avioliiton kunniaksi kolmemetrinen sauva! En edes halua tietää mitä yksinhuoltajahomoisä tekee kolmemetrisellä sauvalla jos perheessä on polkupyörä ja alaikäinen lapsi! (Kauhistelen siitä kuitenkin internetissä aivan avoimesti.)

Ei kommentteja: