maanantai 22. kesäkuuta 2015

Ihanat naiset armeijassa

Näin viime yönä omituista unta. Olin jälleen armeijassa, ensimmäistä päivää. Minulla oli hirveästi kannettavaa. Lisäksi minulla oli hirveä kiire. Minun piti löytää kaapilleni hirvittävän nopeasti. Enkä yhtään tiennyt missä minun tupani oli.

Olin siksi jossain aivan normaalissa armeijan kolhoosilaitoksessa jossa oli pitkiä käytäviä ja valkoisia seiniä. Kuljin ja yritin aukoa ovia. Aluksi ovet eivät avautuneet. Sitten ne avautuivat. Ovien takana oli kuitenkin naisalokkaita. Ja ne kaikki olivat purkamassa omia tavaroitaan omiin kaappeihinsa. Ja jostain syystä he tekivät tämän alasti.

Luonnollisesti naissotilaat suuttuivat minulle hirveästi. I felt bad for them mutta yritin selittää että olin vain eksynyt. He olivat silti vihaisia. Yritin poistua paikalta mutta yritin samalla yhä etsiä omaa tupaani. Alastomia vihaisia naisia oli yhä enemmän. Unessa ei silti ollut mitään eroottista tai pornografista.

Sitten törmäsin appiukkooni. (Joka, jumalattoman kiitos, ei ollut alasti.) Selitin että etsin tupaani enkä tiennyt missä olin. Hänkin oli kuitenkin vihainen siitä että kulutin aikaani vieraiden naisten katsomiseen.

En tietääkseni koskaan löytänyt tupaani koska uni loppui.

En edes halua yrittää tulkita tätä unta freudilaisittain. Osittain siksi että freudilainen unien tulkinta on roskaa. Toisaalta sen vuoksi että tämä uni olisi freudilaisittain erittäin koherentti. Ovet ja portit esitetään usein vaginan vertauskuvaksi...

2 kommenttia:

Jklak kirjoitti...

Alitajunta "trollaa" Tuomoa. Tapahtumaan on varmaan syynä ne lastut jota viimeaikojen "saippuaolemuksisen sananvapauden" erikoinen vuoleminen on synnyttänyt.....

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen kirjoitti...

Olen siis saavuttanut niin korkean trollausmestarin arvon että trollaan jopa itseäni. Upeaa.