keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Goat Stimulator

ISIS on saanut viime päivinä erikoisia vastustajia. Ensinnä on hyvä mainita siitä miten esimerkiksi Forbes uutisoi anonyymeistä. He ovat ilmoitettu - tai heidän nimissään on ilmoitettu sillä tavalla jolla anonymousin kohdalla ei ole mitään eroa sen kanssa että he ovat ilmoittaneet - että "We are unable to target ISIS because they predominately fight on the ground. But we can go after the people or states who fund them." Samalla on korostunut että vihollinen ei ole islaminusko sinällään.

Sitten on mainittava toinen kritiikkitempaus joka selkeästi "Charlie Hebdo" -iskujen innoittama. Siinäkin mollataan ISIStä. Se on myös tietokonepeli. Peli jota en tunnusta pelanneeni. Mutta johon on liittynyt joitain "Let's Play" -videoita YouTubessa. Joita olen nähnyt. Ja joiden mainosbannerit tuppaavat tarjoamaan alariveillään uskonnollisia mainoksia. Koska, miksipä ei? Pelistä on kirjoitettu lehdissä. Ja siitä on kenties syytä mainita muutamia yksityiskohtia. Pelin nimi on "Muhammad Sex Simulator 2015" ja sen on ohjelmoinut henkilö joka tunnetaan nimellä "gizmo01942". Pelissä harrastetaan seksiä. Vaihtoehtoina on sellaisia herkullisia vaihtoehtoja kuin lammas, vuohi ja joukko ISIS -miehiä. Asentoja on lukuisia ja tarjolla on myös pissaleikkejä. ISIS tuskin pitää pelin tekijästä.

En tiedä mitä poliisi sanoisi tämänlaisen jumalanpilkkapelin omistamisesta, niin sen siveellisyyttä että uskonrauhaa häiritsevien teemojen vuoksi. Enkä tiedä mitä puolisoni sanoisi sen pelaamisesta. Tai voin, mutta en halua kuvitella. Siksi minulla ei ole tätä peliä enkä ole tätä pelannut. En lainkaan, ollenkaan, yhtään. (Kukaan ei nähnyt mitään, ette voi todistaa mitään!)

Molemmissa strategioissa huomattavaa on se, että "sivullisia uhreja tulee". Eli vastustaja ISIS ei ole ainut joka saa ongelmia. Mutta anonyymien kohdalla kohteet ovat "vähemmän sivullisia".

Ei kommentteja: