torstai 11. helmikuuta 2016

Kuurot puputytöt

Oletteko koskaan katsoneet puputyttöjä? Siis kunnolla. Minä olen. Tarkastelun yhteydessä huomasin että puputyttöjen korvat ovat korostetusti päälaella. Oikeilla jäniillä korvat lähtevät enemmän pään sivulta ja muotoutuvat pään ylle. Mutta puputytöillä ne vain ovat päälaella.

Miten tämänlaisilla korvilla voisi kuulla? Hyvin toimimaton ratkaisu minusta. Tämä on hyvä esimerkki geenimanipulaation yhteiskuntaamme tuomista uhista. Ei pelkkä miellyttävyys silmälle saa olla tekosyy sille että tuotetaan jotain olentoja.

Miettikää nyt ; Onhan toivottavampaa että puputytöt ohjelmoitaisiin mykiksi ristihuulien ja jäniiden äänielimistön avulla. Jokainen tietää mitä koira sanoo. ("Hau") Ja mitä kissa sanoo. ("Miau") Mutta mitä jänis sanoo? Kaikki tietävät että sika sanoo että "kanna eteeni olutta, ämmä", mutta jänis ei sano mitään. Täämä olisi monen miehen mukaan parannus naisessa. Mutta miten ihmeessä kuuro puputyttö muka kantaa eteen olutta käskien? (Ei mitenkään!) Tätäkö hauamme? (Emme halua!)

Olemme jo aiemmin jalostaneet monta koirarotua sairaiksi. Lytty nenä voi aikaansaada hengitysongelmia, matala selkä lonkka- ja jalkavaivoja. Geenimanipulointi on sama, mutta tehokkaammin. Siksi kuuro puputyttö demonstroi että geenimanipulointia ei saisi lainkaan kohdistaa ihmisiin.

Alas tiedeoptimismi!

1 kommentti:

Tom Kärnä kirjoitti...

Itsekin julkaisen aivan kohta juuri blogissani biologiaan liittyvän blogimerkinnän. Tai itse asiassa se tulee olemaan monitieteellinen merkintä.

PS Olen iloinen siitä, että kännykkäni "vaiva" eli suhteellinen kyvyttömyys lukea sen selaimilla Bloggerin blogeja katosi kuin pieru Saharaan, kun lopulta ymmärsin putsata sen näytön.