maanantai 14. syyskuuta 2015

Rohvessoori-tietäjän pikatahtinen jälleensyntymä ja ikuinen paluu

Buddhalaisessa ja hindulaisessa perinteessä kuolleet inkarnoituvat. Jälleensyntymiseen liittyy monia hieman erilaisia näkemyksiä. Mutta niitä yhdistää kuitenkin ajatus jonkinlaisesta paluusta. Joskus maailma näyttää inkarnoituvan mahtavaa tahtia.


Joku kenties muistaa rohvessoori Karamon, kansainvälisen selvänäkijän. Ja hän näyttää keksineen keinon harjoittaa äärimmäisen nopeaa inkarnoitumista. Buddhalainen ei toki ylpeilisi sillä että on tehnyt samaa jo ties kuinka monta elämänkiertoa. Sillä vapautuminen eikä ikuinen paluu maallisuuden vankilaan on heillä tavoitteena. Toisaalta tämä näkökulma voi olla tarpeen, sillä jos ihminen toimillaan kerää tietynlaista karmaa, voi olla mahdollista syntyä samanlaiseksi halveksittavaksi alhaiseksi olennoksi kerran toisensa jälkeen.

Mielen virkistykseksi onkin kenties syytä nähdä Karamon reinkarnoituminen Professori Omariksi, kansainväliseksi selvänäkijäksi. Kuten voidaan huomata, lapun yksityiskohdat ovat hyvin samanlaiset. Huomattavaa on että vain nimi ja puhelinnumero ovat muuttuneet. Tämä näyttää miten vuoden sisään voidaan lainata paljonkin kokemusta aikaisemmasta elämästä. Eikä siinä vielä kaikki.

Sillä tuorein tutustuminen inkarnaatioihin kertoi seuraavaa;
On selvää, että kansainvälinen ennustaja vaihtaa tyyliä mutta perussapluuna on yhä sama. Mr. Turma on tietenkin hyvin viehättävä nimi superpahikselle. Huomiota voi kiinnittää myös siihen miten puhelinnumero vaihtuu nimen mukana. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan enää väitä olevansa professori. Muutoin sanamuodot ja ilmaisu on pysynyt samana.

Ilmeisesti kansainvälisen selvänäkijän inkarnoitumistahti kertoo siitä miten aikaa ei enää ole hankkia uutta tutkintoa. Ala on selvästi vaarallinen ja ainut millä sitä ehtii harrastamaan on se, että kykenee säilyttämään muistissaan menneiden elämien oppimat salaisuudet ja tiedot. Toinen vaihtoehto olisi tietenkin se, että kyseessä on huijari joka esiintyy väärällä nimellä ja prepaid -puhelimella jotta pystyy lypsämään rahaa hädäss olevilta ihmisiltä joilla on vaikka ihmissuhdevaikeuksia ja tarvetta lakiasioiden tarvitsijalle. Ja kun prepaid -linjaa vaihtaa tarpeeksi usein ei poliisi pysy anonyymin tyypin perässä ja toimintaa voidaan jatkaa kauemmin.

Ei kommentteja: