keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kuinka Intelligent Design ajaa viinamäen mieheksi

Juha Leinivaara lähetti minulle loistavan quoten anonyymiltä ; "I blame Uncommon Descent for my increased alcohol consumption. I have to find new bars (with wireless) to evade the IP block. But, sadly, I am responsible for many different wireless zones losing access to UD commenting. Or maybe I should be thanked." Se kuvastaa hyvin sitä erikoista henkeä, joka paikalla on. Tämä henki on selvä jokaiselle joka on yrittänyt kommentoida alueelle mitä tahansa pro-evoluutio -henkistä. Vaikka kuinka tieteellistä ja vihapuheetonta. (Itse asiassa etenkin jos näin on, niin tietää.)

US jostain syystä korostaa ajavansa vapaata mielipiteenilmaisua, taistelevansa nimenomaan dogmaattisuutta vastaan. Dogmaattisuus kun on ateisti-materialisti-darwinisti-natsi-stalin-hitlereiden puolella. ID:n virallisen totuuden mukaan ID:tä vaiennetaan ja sensuroidaan ja se on se vaiennettu osapuoli.

Kuitenkin tämä sananvapaus ilmenee erikoisesti. UD:ssa ilmestyvät lähteet tuppaavat olemaan hyvin marginaalisesta joukosta, hieman kuten kaiken maailman vaihtoehtohoitojen kohdalla usein on ; Virallista tiedettä epäillään ja tämä epäilys näkyy siten että vain tiettyä mieltä oleville sivuille, usein varsin pieneen joukkoon, linkitetään suurin osa ajasta.

Ja tietenkään sananvapaus ei toteudu jos sivustoille ei laiteta "kommenttisi ovat kuukausia jonossa" ja "IP -banni" -järjestelmää siitä että sinulla on väärät mielipiteet. Ilmeisesti ilmaisunvapaus ei siis liity mielipiteenvapauteen, sananvapauteen tai uskonnonvapauteen. Sillä UD:n käytänteethän vain suojelevat.

Ei kommentteja: