tiistai 20. joulukuuta 2016

Paidatta

Joskus liika on liikaa ; Otetaan vaikka lihakset. Kun itse täytän velvollisuuteni ja teen sitä mitä miesten sanotaan tekevän, eli katselen naisia arvioiden heidän kehoaan ja tiivistäen analyysin arvosanoihin, olen päätynyt sellaiseen asetteluun, että naisen on kiva olla sporttinen, mutta kehonrakentajat sitten kuitenkin jo ahdistavat. Liiat lihakset ovat liikaa.

Miehillä on sama. Mutta ilman sitä että yleisesti tämänlainen ilmiö tunnustettaisiin. Mutta olen melko varma, että asia on samansuuntainen naisillakin.

Mutta sitten on niitä bodarimiehiä jotka ajattelevat, että kaiken sen vaivan jälkeen täytyy aikaansaannosta esitellä ja ottaa paita pois. Ottavatkin paitaa pois. Ja tässä yhteydessä Naiset järkyttyvät.

Liika lihas onkin hieman kuten liika järki ja logiikka ; On vaikeaa pysyä mukana ja tilanteesta tulee vaikea ja kiusallinen. Saavutusta ei osaa arvostaa. Mutta ei silti pysty samaan ja tämä voi hävettää.

Jos kehonrakentajan bodattu ruumis on työllä lihasta kilkuteltu veistos, vastaa esimerkiksi oma kehoni jotain innokkaan kolmivuotiaan piirustusta. Ja kun minä esittelen tätä sillä samaisen 3 -vuotiaan innolla ja otan paidan pois, niin naiset nauravat. Koska olen niin huumorintajuinen ja hauska.

Ei kommentteja: