tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kiinnostaako tälläinen ilmainen kyyti?

Ylläolevan Antti Natusen kommentti on kiinnostava. Huomiotaherättävää on, että hän puhuu siinä navetan taakse viemisestä. Viittauskohde on kontekstoitu Samuli Suonpäähän. Viestissä on mielenkiintoista Natusen ammatti, taksiyritys. Ja tämän yritystiedot ovat yhtä julkisia kuin tuo Natusen kommenttikin.

Asiasta on tiedusteltu ja hän ei näe tehneensä mitään väärin. Natusen pääteemana oli se, että hänestä kirkko ja suvakit on unohtaneet oman kansan ja etenkin suomalaiset tytöt. Hän ei ilmeisesti kyennyt samastumaan siihen että vaikka hän olisi oikeassa suvakeista ja kirkosta, niin hän on jakamassa rangaistukseksi kuolemantuomiota.

Se, että Natunen ei ymmärrä tehneensä mitään väärin on sinänsä kiehtovaa. En tiedä uskallanko minä tuollaisen taksin kyytiin mennäkään. Hän tuskin näkisi mitään väärää siinä että hän tekisi taksillaan Lapuan liike -tyylisiä kyydityksiä. So there.

Toki perussuomalaisretoriikalla tämäkin kääntyy sellaiseksi että hän on vain tarjoamassa ilmaista kyytiä. En tosin tiedä missä paikkakunnalla saatana navetta sijaitsee.

2 kommenttia:

Tom Kärnä kirjoitti...

Jos hän tarkoitti, että ko. henkilön peräsuolen pää pitää viedä navetan taakse.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen kirjoitti...

Anaalikidutuksella on pitkät perinteet. Ah sitä tuskan päärynää!