keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kontribuutioni avioliittolain voimaanastumiseen ja homohäiden vastustajien kanssa keskusteluun.

Häähää hähää hähähähä hää hähää hähää hää hähää hähää häähä hää hähähää häähää hähähää häähähää hähähä hä hähäähähä hähäähähä hähä hähähä hähä hähää hähähähää hähä hää hähähää hää hää hähää hähää häähähää hähähää häähä häähäähää häähä hähäähä hähää hähää häähää hähää hää hää hähähää hähäähäähä hähähää hähäähähä hähäähähä häähäähää hähäähähä hähäähähä hähää hähää häähä hähäähäähä hähää hähähä häähähää hähää hähää. [stop]

2 kommenttia:

Korppi on oikeus kirjoitti...

Öyh öyh.

Napoleon kirjoitti...

Kiitokset koko debatin sisällyksekkäimmästä, älyllisesti rehellisimmästä sekä ennen kaikkea tarpeellisimmasta ja ansaituimmasta puheenvuorosta. Taso ylittää asia-ytimekkyys-rehellisyys-suhteessaan kirkkaasti esim. peniksenkasvatusopin professori Ahti Kokoreissu Ahmadinejadin kaikki kannanotot (tilattavissa painetussa muodossa vähemmillä kirjoitus- ja enemmillä asiavirheillä, maksakaa kömpelöt tupeeni ja etelänmatkani myös eläkkeellä!). Myös kansallissosialistinen kommentaari on juuri niin tiivistetty vakavasti otettavan asiasisällön uskollisesti säilyttäen kuin aiheellista on ikinä ollut.

Tilinumero kulttuurisodan sotakorvauksista yksiselitteisille ja lopullisille häviäjille saatavilla sotakorvauksia varten.

Seuraavaksi tuhoamme ehkä aakkoset sekä varsi- ja viuhkaeväisten välisen erottelun. Hillary Clinton käski, hänelle nämä kalajutut ovat tärkeitä.