lauantai 14. toukokuuta 2016

Ihanat mötköt rannalla. (Kiviäkin kiinnostaa)

Sitä tietää että kesä on alkanut, kun rannoilla makaa kaikenlaista. Tänä kesänä pitäisi katsoa kateellisena jotain laiskana makaavaa mötköä/lötköä. Tavallisesti moisia näkyjä yritetään välttää. Mutta nyt siihen kannustetaan.

Toki laiskana makoilemisen katsomisesta voi tulla samanlainen olo kuin ihmisellä joka salakatsoisi mitä minä puuhaan kotona. Mutta että pitäisi samastumis-kateuskokemusta saada katsomalla salakameraa innolla kuin Axel Smith ; Reality-TV:tä salakuvattuna 24/7.

Ja silti, aina kun kääntyy katsomaan sitä salakuvakameraa, koska kuitenkin haluaa tirkistellä, niin siinä näkyy kivi ja lammikko aina. Ei muuta. Pelkkä kivi ja lammikkoa. Minulla on kiviä ja lammikoita kotonakin. Niillekin voi tulla elikoita joskus. Teoriassa. Mutta ei tule. Kuten ei norppaa sille tietylle kivellekään.

Itse asiassa todennäköisemmin tulee elikoita niille minun kiville. Viime päivinä olen päässyt tarpeettomasti kärsimään kun eri tiaiset ovat harrastaneet pikaseksiä. (Suoritus ei kerralla montaa sekuntia kestä.) Ja ovat ääntä pitäneet koska ei ole hienotunteisuutta ja kulttuurista integriteettiä tai häpyä mokomilla luontokappaleilla. Siinäkin tulee sellainen olo että onko tämä nyt sitä kateutta vai sitä joka tulee meiningistä joka tulee siitä kun seuraa mitä omassa kotona tapahtuu.

Joten ehkä on parempi että näen vain sitä kiveä, jota kiinnostavampia murikoita ei tarvitse edes hakea.

Ei kommentteja: